ماهی کبابی یکی از انواع کباب های خوشمزه بین المللی است که با طعم های متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت گازاکس همراه باشید.
ماهی کبابی یکی از انواع کباب های خوشمزه بین المللی است که با طعم های متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت گازاکس همراه باشید.
مواد لازم برای 4 نفر | |
ماهی بدون استخوان | 4 عدد |
زعفران دم کرده | 2 قاشق غذاخوری |
کره | 50 گرم |
روغن زیتون | 4 قاشق غذاخوری |
پیاز | 1 عدد متوسط |
آب لیمو ترش | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | به مقدار کافی |
برای تهیه ماهی کبابی رستورانی ابتدا قطعات ماهی را پس از اینکه استخوان ها و قسمت های اضافی شان را جدا کردیم روی سطح کار داخل یک سینی قرار می دهیم، سپس روغن زیتون را روی گوشت ماهی ماساژ می دهیم.
پس از اینکه دو طرف ماهی را به خوبی با روغن زیتون کاور کردیم، پیاز را رنده می کنیم، سپس با فشار دست آب پیاز را می گیریم و به همراه آب لیمو ترش روی گوشت ماهی ها با دست ماساژ می دهیم تا طعم دار شوند.
در اخر مقداری نمک و فلفل سیاه روی گوشت ماهی ها می پاشیم، سپس ماهی ها را به آرامی داخل یک ظرف درب دار قرار می دهیم و به مدت 2 ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم مواد با گوشت ماهی تلفیق شود.
پس از اینکه ماهی ها به خوبی طعم دار شدند، منقل زغال را به صورت یکدست روشن می کنیم، سپس ماهی را داخل توری دو طرف قرار می دهیم و با فاصله از زغال ها به آرامی کباب می کنیم. گوشت ماهی لطیف است و به سرعت می سوزد.
به همین دلیل نیاز نیست که زغال ها را باد بزنیم. پس از اینکه گوشت ماهی ها به خوبی کباب شد، مخلوط کره ذوب شده و زعفران را با قلمو روی ماهی کباب ها می کشیم تا لذیذتر شوند. در پایان ماهی کباب را به همراه نان یا برنج سرو می کنیم.
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت گازاکس می باشد.