هیچ کس نمیداند این سس تیرهرنگ و دود زده، از چه زمانی به یکی از محبوبترین چاشنیها برای غذاهای گوشتی تبدیل شده؛ اما بعضیها میگویند این کریستف کلمب بود که وقت برگشتن از آمریکا، کمی از این سس را با خودش به اروپا آورد و آن را جهانی کرد. اگر از نظر شما هم لذت خوردن غذاهای گوشتی در سسهای متفاوتی که به آنها طعم میدهد خلاصه میشود، این مطلب را بخوانید. ما طرز تهیه سس باربیکیو خانگی را به شما آموزش میدهیم.
هیچ کس نمیداند این سس تیرهرنگ و دود زده، از چه زمانی به یکی از محبوبترین چاشنیها برای غذاهای گوشتی تبدیل شده؛ اما بعضیها میگویند این کریستف کلمب بود که وقت برگشتن از آمریکا، کمی از این سس را با خودش به اروپا آورد و آن را جهانی کرد. اگر از نظر شما هم لذت خوردن غذاهای گوشتی در سسهای متفاوتی که به آنها طعم میدهد خلاصه میشود، این مطلب را بخوانید. ما طرز تهیه سس باربیکیو خانگی را به شما آموزش میدهیم.
پیاز رنده شدهنیم پیمانه
سیر کوبیده شده4 حبه
آب مرغیک پیمانه
سس گوجه فرنگییک پیمانه
کارامل سیاهیک قاشق غذاخوری
گرد پاپریکایک قاشق غذاخوری
نعنای خشک و آویشنیک قاشق چایخوری
خردلیک قاشق غذاخوری
برگ بودو پر
شکریک قاشق غذاخوری
فلفل قرمزیک قاشق چایخوری
سرکه سیر ترشیشش قاشق غذاخوری
آب لیمویک قاشق غذاخوری
کرهیک قاشق غذاخوری
روغنچهار قاشق غذاخوری
نمک و فلفلبه مقدار لازم
برای تهیه کارامل سیاه، کافی است نیم پیمانه شکر را با کمی آب در تابه کوچکی روی آتش ملایم ذوب کنید. تابه را مدام حرکت دهید تا همه جای شکر ذوب شده یکسان حرارت ببیند. این کار را آنقدر ادامه دهید تا شکر سیاه شود. همینکه دود از شکر سیاه شده بلند شد، یک پیمانه آب را با احتیاط در تابه بریزید و دوباره آن را به جوش بیاورید تا شکر سوخته در آب حل شود.
کارامل سیاه رقیق است و بخاطر رنگش در غذا استفاده میشود و مصرف زیاد آن غذا را تلخ میکند.
حالا که کارامل سیاهتان آماده شد، پختن سس باربیکیو را شروع کنید. ابتدا کره و روغن را روی آتش ملایم داغ کنید؛ پیاز را برای حدود پنج دقیقه در آن تفت بدهید تا طلایی شود. سیر را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر تفت دهید.
اجزای دیگر را هم در تابه بریزید و هم بزنید. آتش را تند کنید و 10 دقیقه به مواد برای پختن وقت دهید. در این فاصله چند بار مواد را هم بزنید و زیر و رو کنید. سپس در تابه را ببنید و آتش را کم کنید تا مواد سس برای 30 دقیقه دیگر در کنار هم بپزند. اگر در این فاصله نیاز شد، کمی آب جوش به مواد اضافه کنید.
پس از پخت، برگ بو را از قابلمه خاج کنید. این سس را در یخچال نگهدارید و هر بار کمی از آن را گرم کرده و روی کباب یا غذاهای دیگر بریزید.
میتوانید سس گوجهفرنگی مورد نیازتان را هم خودتان درست کنید و حتی اگر از قبل سیرترشی خانگی درست باشید، میتوانید با استفاده از سرکه ترشی خانگیتان در طرز تهیه سس باربیکیو تنها از ترکیبهای دستساز استفاده کنید.
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت گازاکس می باشد.