اگر رویای دودی کردن انواع گوشت را دارید و میخواهید بهترین استاد دودی کردن باشید، یکی از روش های دودی کردن همان باربیکیو است. این وسیله همان چیزی است که به دنبال آن هستید. بطوریکه کشیدن گوشت، ماهی و سبزیجات در هر باربیکیو امکان پذیر است، به خصوص با کمک لوازم جانبی دودی کردن باربیکیو، انتخاب محصولات ما طوری طراحی شده که به غذای شما کمک می کند تا طعم عالی دودی چوبی را به غذای شما بدهد.
دودی کردن به روش آهسته
اکثر دودیهای باربیکیو، دودی کردن به روش حرارت کم و آهسته برای شما بسیار قابل کنترلتر می باشد. با این حال، حتی با استفاده از یک دودکش برقی امکان پذیر می باشد، چند نکته وجود دارد که به شما کمک می کند در این هنر تسلط پیدا کنید. همیشه مطمئن شوید که محفظه پخت در دمای مناسب و دمای داخلی گوشت مناسب باشد. اطمینان از وجود رطوبت نیز از خشک شدن غذا جلوگیری می کند.
به راحتی آرام و آهسته بپزید
بسته به نوع سوخت شما، این می تواند آسان باشد. به عنوان مثال، اگر از دودکش استفاده میکنید، کنترلکنندههای دما دیجیتال میتوانند به شما در پیگیری معیارهای خود کمک کنند. اگر از دود کننده گاز استفاده می کنید، نگه داشتن دمای ثابت آسان خواهد بود. اگر از یک دود زغال استفاده می کنید، مدیریت دمای ثابت ضروری خواهد بود. با این حال، تجربه شما فراگیرتر است.
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت گازاکس می باشد.
ممنون
ممنون
ممنون
ممنون
ممنون