این مطلب را به دوست خود ارسال کنید

اطلاعات شما نزد گازاکس کاملا محفوظ می باشد

0

باربیکیو وسیله ای برای دودی کردن

باربیکیو وسیله ای برای دودی کردن
چکیده این مطلب : انتشار : 1403/10/09 10 نظر

اگر مثل من عشق و رویای دودی کردن را دارید

اگر رویای دودی کردن انواع گوشت را دارید و می‌خواهید بهترین استاد دودی کردن باشید، یکی از روش های دودی کردن همان باربیکیو است. این وسیله همان چیزی است که به دنبال آن هستید. بطوریکه کشیدن گوشت، ماهی و سبزیجات در هر باربیکیو امکان پذیر است، به خصوص با کمک لوازم جانبی دودی کردن باربیکیو، انتخاب محصولات ما طوری طراحی شده که به غذای شما کمک می کند تا طعم عالی دودی چوبی را به غذای شما بدهد.

 

 

شما اغلب می شنوید که اصطلاحات "کباب کردن" و "گریل کردن" به جای یکدیگر استفاده می شوند
اما در واقع تفاوت زیادی بین این دو وجود دارد. کباب کردن غذا را به آرامی می پزد و اغلب شامل سس یا ماریناد می شود. طعم دودی را القا می کند و غذا را بسیار لطیف می کند.
در همین حال، کباب کردن مواد به سرعت پخته می شود و معمولاً با روغن بسیار کمی انجام می شود، که منجر به آن سطح ترد، زغالی، کاراملی شده و آن علائم گریل عالی می شود. بنابراین، وقتی صحبت از کباب کردن در مقابل کباب کردن به میان می آید، چگونه می دانید کدام روش و چه زمانی را انتخاب کنید؟

 

 

برای کباب کردن گوشت ها به روش واقعی کم و آهسته، به تجهیزاتی نیاز دارید که منبع گرما را از غذا جدا کند، مانند سینی سرامیکی و تابه ای که بین بریکت های ذغال در حال سوختن و قفسه گریل قرار می دهید. شما همچنین به یک درب بسته برای کنترل و چرخش مجدد حرارت نیاز دارید. و برای به دست آوردن بهترین نتیجه، می‌خواهید گوشت‌هایتان را با مایه‌های خشک یا مارینادها طعم‌دار کنید، که می‌توانید در طول فرآیند پخت با انژکتور طعم‌دهنده یا یک برس ماستینگ آن را بمالید.

یا اگر خواب دنده‌های آبدار یا ساندویچ‌های گوشت بره خرد شده با طعم عالی را می‌بینید، کباب کردن بهترین راه است.
در درجه اول برای گوشت استفاده می شود، کباب کردن در حرارت کم (معمولاً حدود 225 درجه فارنهایت) برای مدت طولانی تری (از چند ساعت تا یک شب) طبخ می شود.
همچنین یک روش عالی برای پختن قطعات ضخیم‌تر گوشت گاو است که می‌تواند از کوبیدن اضافی با نرم‌کننده گوشت استفاده کند. حتی می توانید یک بوقلمون یا مرغ کامل را کباب کنید.
برای کباب کردن گوشت ها به روش واقعی آرام پز و آهسته، به تجهیزاتی نیاز دارید که منبع گرما را از غذا جدا کند، مانند سینی سرامیکی و تابه ای که بین بریکت های ذغال در حال سوختن و قفسه گریل قرار می دهید. شما همچنین به یک درب بسته برای کنترل و چرخش مجدد حرارت نیاز دارید. و برای به دست آوردن بهترین نتیجه، می‌خواهید گوشت‌هایتان را با مایه‌های خشک یا مارینادها طعم‌دار کنید، که می‌توانید در طول فرآیند پخت با سرنگ مخصوص طعم‌دهنده یا یک برس ماستینگ آن را بمالید.

 

 

دودی کردن با انواع سوخت‌های مختلف از جمله ی دودی کردن ها، دودی با زغال گلوله‌ای، دودی با قطعات چوب واقعی و دودی گازی هست،

پخت کم و آهسته
برخی از گوشت ها را نمی توان سریع یا داغ پخت، زیرا فیبرهای ماهیچه ای و بافت های همبند آنها را سفت می کند. گوشت با دمای کمتر و زمان پخت طولانی تر نرم می شود. سوختن آهسته چربی و بافت ها را به آب میوه های منحط تبدیل می کند که طعم را به سطوح جدیدی افزایش می دهد. حتی اگر گوشت شما سفت نباشد، پخت کم و آهسته طعم و عطر جدیدی را در غذای شما باز می کند و تجربه آشپزی شما را به طرز چشمگیری افزایش می دهد!

 

 

دودی کردن به روش آهسته
اکثر دودی‌های باربیکیو، دودی کردن به روش حرارت کم و آهسته برای شما بسیار قابل کنترل‌تر می باشد. با این حال، حتی با استفاده از یک دودکش برقی امکان پذیر می باشد، چند نکته وجود دارد که به شما کمک می کند در این هنر تسلط پیدا کنید. همیشه مطمئن شوید که محفظه پخت در دمای مناسب و دمای داخلی گوشت مناسب باشد. اطمینان از وجود رطوبت نیز از خشک شدن غذا جلوگیری می کند.

 

 

به راحتی آرام و آهسته بپزید
بسته به نوع سوخت شما، این می تواند آسان باشد. به عنوان مثال، اگر از دودکش استفاده می‌کنید، کنترل‌کننده‌های دما دیجیتال می‌توانند به شما در پیگیری معیارهای خود کمک کنند. اگر از دود کننده گاز استفاده می کنید، نگه داشتن دمای ثابت آسان خواهد بود. اگر از یک دود زغال استفاده می کنید، مدیریت دمای ثابت ضروری خواهد بود. با این حال، تجربه شما فراگیرتر است.

 

نظرات

captcha Refresh
حسن
۰۱
پاسخمقاله را که خوندم دهنم آب افتاد
رضا مسعودیان
۰۱

ممنون

سماواتی
۰۱
پاسخممنون از گازاکس
رضا مسعودیان
۰۱

ممنون

ناشناس
۱۰
پاسخبیشتر اطلاعات بگذارید
رضا مسعودیان
۰۱

ممنون

محمد مسعودیان
۰۰
پاسخ1
رضا مسعودیان
۰۱

ممنون

محمد مسعودیان ورزنه
۰۱
پاسخjsj
رضا مسعودیان
۰۱

ممنون

به این مطلب امتیاز دهید

تعداد کل امتیازات این مطلب 0

جدیدترین مقالات