بستن

این مطلب را به دوست خود ارسال کنید

اطلاعات شما نزد گازاکس کاملا محفوظ می باشد

مقالات

سبزیجات کباب شده می‏ توانند همراه با غذا‏های کبابی دیگر و یا سایر سبزیجات سرو شوند و این سبزیجات کبابی طعم بی نظیری به خود می گیرند!

قبل از هر چیز باید بگویم که گریل کردن بیشتر به سرخ کردن شبیه است و تفاوت شان این است که در گریل از روغن استفاده نمیشود.

اگر باغ یا ویلایی داشته باشید بی‌ترید دوست دارید که در کنار خانواده و دوستان‌تان از طبیعت و هوای مطبوع آن لذت ببرید. تجهیزات باغی بسیاری هستند که ضیافت شما را دلچسب‌تر خواهند کرد و یکی از آنها باربیکیو است. یک باربیکیو یا کباب پز، با حرارت یک نواختی که تولید می‌کند، بهترین گزینه برای طبخ غذاهای گوشتی است. کباب کردن انواع گوشت و سبزیجات و تهیه یک خوراک لذیذ قطعا می‌تواند مهمانی و دورهمی‌هایتان را گرم‌تر کند. اما برای انتخاب یک مدل مناسب برای بالکن، باغ یا ویلا چه چیزهایی را باید مد نظر قرار دهید؟

نمونه ای از المان هایی که امروزه افراد زیادی به استفاده از آن در طراحی باغ، حیاط خلوت و حتی تراس خانه خود تمایل دارند، باربیکیو می باشد. این المان انواع مختلفی داشته و از این رو می تواند نیازهای مختلف افراد با توجه به فاکتورهای مختلف را فراهم کند. در این میان باربیکیو آجری به دلیل ساخت آسان، مقرون به صرفه بودن و زیبایی، نمونه ای از پرطرفدارترین انواع کباب پز می باشد. در ادامه این مطلب از گازاکس به بیان جزئیات بیش تر در مورد این المان، مزایا، معایب و نحوه ساخت آن خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.

غذاهایی که بر روی آتش پخته شده و یا روی باربیکیو کباب می شوند طعمی اصیل به خود می گیرند؛ به طوری‌ که می شود گفت این طعم تکرار نشدنی است و به‌ هیچ‌ عنوان غذاهای خانگی پخته‌ شده بر روی گاز و یا فر به این اندازه لذیذ نیستند.

در این مقاله گروه گازاکس شما را راهنمایی میکند که چگونه میتوان مرغ و سبزیجات را به بهترین شکل ممکن گریل کنیم.

کتف و بال مرغ کبابی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با طعم ها و دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه دارای دستورهای متنوعی است و می توانیم آنرا روی منتقل ذغال درست کنیم، یا مانند این دستور بال و کتف مرغ را درون فر کباب کنیم. این غذای خوشمزه را علاوه بر اینکه می توانیم به عنوان یک شام یا نارهار ساده درست کنیم، می توانیم به عنوان یک غذای شیک و مجلسی برای مجالس و مهمانی های خود نیز تهیه کنیم. موادی که برای مرینت یا طعم دار کردن کتف و بال مرغ استفاده می کنیم سلیقه ای است و می توانیم به دلخواه آنها را تغییر دهیم، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزشی گازاکس همراه باشید.

ماهی کبابی یکی از انواع کباب های خوشمزه بین المللی است که با طعم های متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت گازاکس همراه باشید.

زغال یکی از مواد مصرفی ایرانیها و بخش جدایی ناپذیری از انهاست، ما سالهاست استفاده از زغال را برای کشیدن قلیان، درست کردن کباب و چایی اتیشی به شعله گاز ترجیح داده ایم، پخت غذا با زغال طعم مانند طعم صحرا به غذا می بخشد که باعث خوشمزه تر شدن غذا میشود، ولی گاز از چنین محبتی بی نصیب است.

کباب کوبیده در توری یکی از انواع روش های پخت کباب کوبیده است که در جاهایی که محدودیت داریم روش مناسب و خوبی است. این کباب خوشمزه را می توانیم در زمان های که سیخ پهن در دسترس نداریم درست کنیم. ظاهر این کباب خوشمزه پس از پخت شباهت زیادی به کباب تابه ای دارد و طعم آن کاملا شبیه به کباب کوبیده بازاری می باشد. این کباب خوشمزه را می توانیم در زمان هایی که در مسافرت هستیم با کمترین مواد تهیه کنیم، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با گازاکس همراه باشید.

اگه خیلی وقت ندارید تو آشپزخونه باشید و دنبال یک غذای خوشمزه و راحت هستین طرز تهیه سینه مرغ با سس باربیکیو فوری در فر یک گزینه راحت هست که می تونید با ادویه های آماده تکه های مرغ رو طعم دار کنید و یک سس فوری باربیکیوی خوشمزه درست کنید و روی مرغ بریزید و فقط برای 35 دقیقه در فر بگذارید. اگه باید یک شام خیلی سریع درست کنید آماده کردن سینه مرغ با سس باربیکیو فوری در فر فقط 10 دقیقه از شما وقت میگیره و بقیه زمان مرغ در فر میپزه و شما می تونید به باقی کارهای خود برسید تا مرغ بپزه و آماده سرو بشه پیشنهاد میدم همیشه چندتا ادویه رو مطابق با سلیقه ی خودتون درست کنید تا در این مواقع کمک خوبی در آشپزی شما باشه.

برای اطلاع از آخرین تخفیف ها و جدید ترین کالاها عضو شوید