روی باربیکیو گازی چی میشه بپزیم
همه چیز در یک گریل گازی خوب است، اما وقتی که می خواهید پختن و طعم عمیق گریل را داشته باشید، و می خواهید از دود شدن شدید اجتناب کنید، باربیکیوی گازی خوب است. کارتان را با غذاهای دریایی، میوه و سبزیجات شروع کنید. گاهی یک مرغ را کباب کنید، یا یک پیتزا را کباب کنید (ما به شما نشان خواهیم داد که چگونه هر دو را انجام دهید.)
پختن روی حرارت مستقیم به این معنی است که غذا مستقیماً روی ذغال یا شعله قرار می گیرد. شعله های مستقیم برای غذاهایی که قبل از سوختن پخته می شوند خوب است مانند استیک، کباب، همبرگر و غذاهای دریایی.
استفاده از حرارت غیرمستقیم به این معنی است که غذا در قسمت خنکتری از گریل بدون ذغال یا شعله زیر آن، معمولاً سرپوشیده، پخته میشود. برای موادی که نیاز به پخت آهستهتری دارند، برای برشته شدن با دودی کردن و برای تمام کردن غذاهایی که قبلا تفت دادهاید و اکنون میخواهید از نزدیک پخته شوند، اما نه روی آتش،
هنگامی که در منقل خود آتش می زنید، بهتر است که منقل خود را به دو منطقه برای پخت مستقیم و غیرمستقیم انجام دهید. حتی زمانی که استیک را روی حرارت زیاد کباب میکنید، میخواهید فضای خنکتری داشته باشید که اگر خیلی سریع پخته میشود، آن را بردارید و کنترل بیشتری به شما بدهد.
برای ایجاد دو ناحیه در یک منقل زغالی، آتش را فقط زیر نیمی از گریل قرار دهید. یا در یک باربیکیو گازی، تعدادی از مشعل ها را خاموش بگذارید. اگر گریل شما قفسه بالایی دارد، میتوانید غذا را برای پخت غیرمستقیم روی آن قرار دهید (به اندازهای است که گرمای غیرمستقیم حساب شود)، اما به یاد داشته باشید که گرما افزایش مییابد و دمای محیط در بالای گریل بالا خواهد بود.
گوشت
گوشت کبابی در ابتدایی ترین حالت خود در حال پختن است. شما می توانید این کار را به سادگی انجام دهید، مانند یک استیک یا گوشت خرد شده که فقط با نمک و فلفل چاشنی شده است، یا می توانید طعم های بیشتری را با ماریناد یا مالش اضافه کنید. به عنوان یک قاعده کلی، پختن گوشتهای استخواندار نسبت به گوشتهایی که استخوان ندارند، بیشتر طول میکشد. آنها همچنین اغلب طعم غنی تر و عمیق تری روی آتش ایجاد می کنند.
بهتر است استیک ها روی کباب زغالی پخته شوند، زیرا به طور قابل توجهی داغ تر از کباب گازی می شوند، که به ایجاد پوسته ای کمک می کند که یک استیک کبابی عالی با آن شناخته می شود. ما یک برش استخوانی ضخیم مانند ریبای را توصیه می کنیم. چربی اضافی را کم کنید تا نسوزد.
با ماساژ دادن کمی روغن خنثی روی استیک شروع کنید، سپس آن را با نمک و فلفل مزه دار کنید و اجازه دهید در دمای اتاق بماند تا زمانی که آتش میزنید. وقتی همه زغالها با خاکستر خاکستری پوشانده شدند و آتش داغ شد (یعنی فقط برای چند ثانیه میتوانید دست خود را 15 سانتیمتر روی گریل نگه دارید)، استیک را مستقیماً روی ذغالها روی کباب قرار دهید و بپزید تا کاملاً بپزد. تا 5 دقیقه استیک را برگردانید و 3 تا 5 دقیقه دیگر بر روی حرارت متوسط کمی بپزید.
برای اندازهگیری دمای گوشت، یک دماسنج فوری را بدون لمس استخوان در مرکز استیک قرار دهید. کم 120 درجه است. متوسط 140 درجه است. خوب انجام شده 160 درجه است. برای موارد متوسط، استیک را با دمای 122 درجه از گریل خارج کنید و اجازه دهید 5 دقیقه دیگر یا بیشتر قبل از سرو، روی فویل قرار بگیرد.
مرغ
مرغ یک گوشت کبابی بسیار محبوب است، اگرچه پختن آن پیچیده تر از آن چیزی است که بسیاری فکر می کنند. بهترین راه برای یادگیری این کار درست کردن مرغ کبابی با استخوان است که در واقع مرغ کبابی با سس باربیکیو است. سپس آنچه را که یاد گرفته اید بردارید و آن را روی سینه مرغ اعمال کنید و سپس با یک مرغ کباب کامل بازی خود را بیشتر کنید. به عنوان یک قاعده کلی، مرغ روی گریل همیشه به رطوبت اضافی نیاز دارد، چه ماریناد، آب نمک یا سس.
مرغ کبابی هم روی کباب پز زغالی و هم روی گازی کار می کند. برای آتش زغال، یک طرف را خالی از ذغال بگذارید و وقتی با خاکستر خاکستری پوشانده شد و دمای آن متوسط شد (می توانید دست خود را 5 سانت بالای زغال ها به مدت 5 تا 7 ثانیه نگه دارید) آماده طبخ هستید. برای گریل گازی، یکی از مشعل ها را روی زیاد و یکی دو تا را پایین یا خاموش کنید، سپس درب را پایین بیاورید و به مدت 15 دقیقه حرارت دهید.
تکه های مرغ را – با استخوان، پوست، گوشت سفید و تیره – با نمک و فلفل مزه دار کنید. مرغ را مستقیماً روی داغ ترین قسمت گریل کباب کنید، هر چند دقیقه یکبار تکه ها را بچرخانید تا پوسته ای ایجاد شود و نسوزند، به مدت حدود 15 دقیقه، سپس آن ها را از سمت گرم گریل به سمت خنک منتقل کنید و اجازه دهید تا بپزند. بپزید تا آبدار، ترد و پخته شوند، 15 تا 20 دقیقه دیگر یا بیشتر.
در همین حین، 1 فنجان سس باربیکیو را با 1 فنجان آب ترکیب کرده و هم بزنید تا ترکیب شوند.
وقتی تکه های مرغ را می چرخانید، سس باربیکیو رقیق شده را بمالید و اجازه دهید به جای سوختن، روی مرغ بخار شود.
غذاهای دریایی برای کسانی که عاشق غذاهای دریایی هستند اما علاقه ای به طبخ آن ندارند، از ترس اینکه بو بر آشپزخانه آنها چیره شود، گریل یکی از بهترین هدایا است. یک گریل زغالی یا گازی با حرارت متوسط تا متوسط برای پختن انواع غذاهای دریایی، از ماهی کامل و صدف و صدف گرفته تا فیله یا میگو که روی سیخ نخی شده است، بهترین است. یک گریل تمیز برای پخت غذاهای دریایی که چربی زیادی ندارند بسیار مهم است، به این معنی که بیشتر به توری می چسبند. خراش و روغن، الزامیست.
برای طبخ فیله ماهی قزل آلا یا استیک، از آتش متوسط رو به بالا روی گریل گاز یا زغال چوب استفاده کنید. ماهی سالمون را با نمک و فلفل مزه دار کنید، توری گریل را کمی روغن بزنید، سپس فیله ها را به سمت بالا روی آتش بگذارید و حدود 2 تا 3 دقیقه بپزید تا کمی قهوه ای شوند. ماهی قزل آلا را به آرامی روی پوست آن برگردانید و برای 3تا 4 دقیقه بیشتر بر روی حرارت متوسط کمی بپزید. می توانید کمی بیشتر از آن بپزید، اما زیاد نپزید. برای طعم عمیق تر، فیله ها را روی یک تخته سرو که چند ساعت قبل از پخت خیس شده است، کباب کنید. (و برای اطلاعات بیشتر در مورد پخت و پز ماهی قزل آلا، به راهنمای ماهی قزل آلا ما مراجعه کنید.)
سبزیجات ذرت و میوه
سبزیجات و میوه ها از پختن روی آتش سود زیادی می برند. برخلاف گوشت، نیازی به چاشنی سبزیجات و میوه ها قبل از قرار دادن آنها روی گریل نیست، اگرچه مطمئناً از این کار استقبال می کنید. گرما و دود قند آنها را بیرون میآورد و طعم و مزه آنها را افزایش میدهد و احتمال سوختن آنها را افزایش میدهد، بنابراین باید توجه بیشتری شود.
کباب کردن طعم شیرین مارچوبه را بیشتر می کند و انجام آن ساده است. نیزه های مارچوبه تمیز و خرد شده را روی حرارت مستقیم روی حرارت قرار دهید تا از بین نرود و به مدت 4 تا 5 دقیقه بپزید و مرتب بچرخانید. آنها را از گریل خارج کرده و با روغن زیتون، نمک، فلفل و هر سبزی دلخواه بپوشانید. اگر نگران افتادن مارچوبه در آتش هستید، استفاده از یک توری کباب یا سیخ مفید است.
پیتزا و نان
نان پخته شده روی یا کنار آتش باز یکی از قدیمی ترین روش های پخت و پز است، روشی که از ساده (نان های برشته شده برای همبرگر) تا عجیب (پیتزا) را اجرا می کند. شما می خواهید روی یک گریل گازی یا زغالی آتش متوسط و یک توری بسیار تمیز و روغنی بپزید تا خمیر نچسبد.
پیتزا پیتزا هنگام پختن پیتزا روی گریل، هنگام شروع،باید همه چیزهایی را که نیاز دارید در دسترستان باشد: خمیر و کارتک پیتزا برای چرخاندن آن، یک جفت انبر، یک برس شیرینی پزی، یک کاسه کوچک روغن زیتون و هر چیز دیگری که فکر میکنید نیاز است و می خواهید استفاده کنید مانند تیغه برش که رویه ها را کوچک برش دهید و یا رنده کنید تا به سرعت گرم شوند، و اگر گوشت را به پیتزای کبابی خود اضافه می کنید، باید از قبل پخته یا پخته شده باشد.
خمیر را به شکل گرد باز کنید یا دراز کنید. هرچه خمیر نازک تر باشد، پیتزای حاصل شبیه کراکر تر خواهد بود. برای یک پوسته جویدنی، ترد و انعطاف پذیر، حدود 6 میلیمتر ضخامت مناسب است.
توری را روغن بزنید و خمیر را روی داغ ترین قسمت گریل بکشید یا با کارتک مخصوص آن را روی گریل بکشید. در عرض 60 ثانیه یا بیشتر، خمیر کمی پف می کند و ته آن سفت می شود. به محض ظاهر شدن آثار گریل در قسمت زیرین، خمیر را با انبر یا کارتک برگردانید و آن را به لبه گریل، دور از حرارت یا روی یک تابه ورق بکشید.
به سرعت روی خمیر را با مقداری روغن زیتون بمالید و مواد را روی آن بپاشید: مثلاً مقداری سیر خرد شده و سپس مقداری موزارلا رنده شده، یک قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی و یک مشت قارچ. کمی دیگر روغن بپاشید و پیتزا را روی آن بریزید یا دوباره روی ذغال ها قرار دهید. پیتزا را به طور مکرر بچرخانید، حدود 60 ثانیه یا بیشتر، تا زمانی که کف آن کمی ذغالی شود و پنیر آب شود. بلافاصله سرو کنید.
این تکنیک را میتوان برای انواع نانهای کبابی، از نان پر شده گرفته تا نان معمولی، استفاده کرد.
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت گازاکس می باشد.
ممنون از گازاکس
ممنون
ممنون