باربیکیو هایی که برای دودی کردن گوشت بهتراند کدامند
چکیده این مطلب : انتشار : 1403/10/13 0 نظر
هنگام دود کردن گوشت روی باربیکیو، نباید آن را روی حرارت زیاد بپزید یا مستقیماً روی شعله قرار دهید.
درست کردن آن زمان می برد، بنابراین تمرین هنگام امتحان کردن این روش پخت عالی می شود.
چه ابزارهایی مورد نیاز است؟
برای به دست آوردن بهترین نتیجه، به ابزار و ظروف خاصی نیاز دارید. برای استفاده حداکثری از سیگاری خود، موارد زیر را خریداری کنید.
جعبه دودی کردن
یک راه آسان برای دود کردن گوشت استفاده از جعبه مخصوص دود کردن چوب است. تنها چیزی که نیاز دارید این است که خردههای چوب انتخابی خود را به چعبه اضافه کنید و آن را در داخل تنوره باربیکیو خود قرار دهید تا طعم اصلی را به غذایتان ببخشید.
دماسنج دیجیتال
برای اطمینان از پخته شدن گوشت، از دماسنج دیجیتالی استفاده کنید. به این ترتیب لازم نیست گوشت خود را برای بررسی پخته بودن آن برش دهید تا خشک نشود.
دستکش
برای ایمن نگه داشتن دستهایتان، دستکشهای مقاوم در برابر حرارت ضروری هستند. به خصوص هنگامی که دمای گوشت را بررسی می کنید، باید از دستان خود محافظت کنید.
انبر استیل
انبر برای مواقعی که نیاز به گرفتن، حرکت و چرخاندن غذا برای پخت یکنواخت آن دارید، ضروری است.">کدام باربیکیو برای دودی کردن گوشت بهتر است؟ شما می توانید گوشت را در هر نوع باربیکیو دود کنید، اما گریل های گازی برای آن طراحی نشده اند. شکاف های اضافی روی یک باربیکیو گازی اجازه می دهد تا دود به راحتی خارج شود و دود کردن گوشت را دشوار می کند. با این حال، این بدان معنا نیست که شما نمی توانید آن را درست کنید. برای تنظیم صحیح آن فقط چند مرحله دیگر لازم است. اگر کباب پز گازی دارید، می توانید از ابزارهایی مانند جعبه دودی کردن چوب برای طعم دادن استفاده کنید. باربیکیو را روی حرارت متوسط گرم کنید، یک دماسنج دیجیتالی داخل آن قرار دهید و درب باربیکیو را ببندید. سعی کنید دما را بین 110 تا 140 درجه سانتیگراد برسانید. بعد از اینکه از قبل گرم شد، میتوانید جعبه دودی و چوب را اضافه کنید و بعد از ظاهر شدن دود، غذای خود را روی گریل اضافه کنید.
بلوط برای دود کردن گوشت بره، گوشت گاو، سوسیس و کالباس عالی است. این یک راه حل است، بنابراین اگر مبتدی هستید، می تواند یک مکان عالی برای شروع باشد. هیکوری برای پخت و پز با قسمت های بزرگتر گوشت، مانند دنده ها و شانه های خوک، انتخاب چوب خوبی است. طعم شیرینی به آن اضافه می کند اما از مصرف بیش از حد آن خودداری کنید زیرا ممکن است طعم آن تلخ شود. افرا طعم دودی لطیف تری ارائه می دهد، بنابراین اگر چیزی بیش از حد قوی نمی خواهید، این یک گزینه عالی است.">کدام نوع چوب بهترین است؟ در مورد دود کردن گوشت چوب های زیادی برای انتخاب وجود دارد، ما چوب های مورد علاقه خود را در زیر فهرست کرده ایم:
بلوط برای دود کردن گوشت بره، گوشت گاو، سوسیس و کالباس عالی است. این یک راه حل است، بنابراین اگر مبتدی هستید، می تواند یک مکان عالی برای شروع باشد. هیکوری برای پخت و پز با قسمت های بزرگتر گوشت، مانند دنده ها و شانه های خوک، انتخاب چوب خوبی است. طعم شیرینی به آن اضافه می کند اما از مصرف بیش از حد آن خودداری کنید زیرا ممکن است طعم آن تلخ شود. افرا طعم دودی لطیف تری ارائه می دهد، بنابراین اگر چیزی بیش از حد قوی نمی خواهید، این یک گزینه عالی است.
امتحان کردن انواع مختلف چوب و گوشت یک راه هیجان انگیز برای خوش طعم کردن شب های باربیکیو شما در تابستان است. چون همبرگر هر شب">تمرین کامل می کند هر زمان که چیز جدیدی را امتحان می کنید، نمی توانید بلافاصله انتظار نتایج عالی را داشته باشید. ممکن است برای به دست آوردن بهترین نتایج، کشیدن گوشت را کمی تمرین کنید، اما پشتکار ارزش آن را دارد.
امتحان کردن انواع مختلف چوب و گوشت یک راه هیجان انگیز برای خوش طعم کردن شب های باربیکیو شما در تابستان است. چون همبرگر هر شب