این مطلب را به دوست خود ارسال کنید

اطلاعات شما نزد گازاکس کاملا محفوظ می باشد

0

آموزش نگهداری از باربیکیو

آموزش نگهداری از باربیکیو
چکیده این مطلب : انتشار : 1403/10/17 2 نظر

نگهداری و نظافت باربیکیو گازی
باربیکیو را همواره تمیز کنید تا بتوانید با آن کباب را درست کباب کنید

برای اینکه کباب پز گازی خود را همیشه در حالت آماده بکار قرار دهید، باید کمی زمان صرف نگهداری آن کنید. از این گذشته، انتظار ندارید که باربیکیو شما به خوبی کار کند ولی نیازی به مراقبت یا تمیز کردن نداشته باشد. تمیز کردن گریل بخشی از این فرآیند است. شما باید از سرمایه گذاری خود محافظت و حفظ کنید. سه راه برای برنامه تعمیر و نگهداری شما وجود دارد.

هر بار کباب درست می کنید
هر بار که باربیکیو را روشن می کنید تنوره و صفخه گریل را کاملاً گرم کنید. این کار باربیکیو  شما را تمیز و ضد عفونی می کند.
توری های پخت و پز را با برس سیمی تمیز کنید تا باقیمانده ها از بین برود و صفحه یا توری پخت و پزتان تمیزی شود.
بعد از اینکه آخرین غذا را برداشتید حرارت گریل را به حداکثر برسانید. این کار تمام چکه ها و چربی های موجود در گریل شما را می سوزاند.
به محض سرد شدن تنوره باربیکیو حتما با یک پوشش آن را بپوشانید. این یک دروغ است که روکش باربیکیو باعث زنگ زدگی می شود.

بعد از هر 10 بار آشپزی، مطمئن شوید که...
هر دو طرف توری های پخت را تمیز کنید.
حالا که توری ها برداشته اید، ناودانی های بالای مشعل ها که زیر توری یا صفحه گریل قرار دارد را هم تمیز کنید.
پسماند های غذایی که داخل باربیکیو بجا مانده را با قلم مو در سینی چکه گیر زیرین بریزید.
احتمالا سینی چکه گیر پر شده از روغن ماسیده آن را تمیز یا تعویض کنید.
همه چیز را برگردانید و باربیکیو را روشن کنید، اجازه دهید حدود 10 دقیقه یا تا زمانی که دود درون باربیکیو کم گردیده روشن بماند.

 

حداقل یک بار در سال باید تعمیر و نگهداری انجام شود
اگر قصد دارید کباب پز خود را برای زمستان بسته بندی کنید، و می خواهید این کار را در پایان فصل خود انجام دهید. این کار برای شمایی که در تمام طول سال کباب می کنید خوب است، یک روز خوب را انتخاب کنید و حداقل سالی یک بار این کار را انجام دهید. اگر بیش از یک بار در هفته از گریل خود استفاده می کنید، باید این کار را دو بار در سال انجام دهید.

توری های پخت را بردارید و در آب گرم و صابون خیس کنید.
چدنی ها یا ناودانی ها را بردارید و همین کار را با آنها انجام دهید.
داخل باربیکیو را کاملاً برس بکشید. مقداری چربی را به عنوان یک لایه محافظ روی فلز باقی بگذارید.
در حالی که متعلقات را بارگذاری نکرده اید، باربیکیو را به اندازه کافی روشن کنید تا ببینید چگونه شعله از مشعل ها می آید.

گر شعله ها ناهموار هستند، باید مشعل ها را تمیز کنید. برای انجام این کار، مشعل های آسیب دیده را از گریل خارج کرده و با یک لوله پاک کن یا سیم کوچک، بر روی سوراخ های لوله مشعل فشار دهید. سپس به آرامی روی مشعل ها ضربه بزنید، باید مطمئن شوید داخل لوله مشعل ها از هر گونه ضایعات و زباله پاک باشند. اگر پوسیدگی دارند حتما مشعل ها را تعویض کنید و دوباره آن را روشن کنید. اگر شعله یکنواخت بود ادامه دهید. اگر نه، این مرحله را تکرار کنید.
سینی قطره گیر را تمیز یا تعویض کنید.
توری ها و ناودانی ها را بشویید و گریل خود را دوباره کنار هم قرار دهید.
گریل را روشن کنید و اجازه دهید گرم شود و تمام قسمت های داخلی آن خشک شود.
اگر واقعاً می‌خواهید کباب‌پز را برای فصل بسته بندی کنید، منبع گاز ورودی را حتما ببندید و قطع کنید. اگر باربیکیوی شما با گاز کپسول می سوزد کپسول گاز را از باربیکیو جدا کرده و در یک منطقه ایمن و دارای تهویه قرار دهید. روی باربیکیو را بپوشانید و آن را در مکانی سرپوشیده قرار دهید.
اگر در حین تمیز کردن متوجه شدید که قطعات فرسوده یا شکسته شده اند، ممکن است نیاز به یک تعمیر کار ماهر نیاز داشته باشید.

نظرات

captcha Refresh
محمدی
۰۱
پاسخبا تشکر از گازاکس
رضا مسعودیان
۰۱

ممنون

به این مطلب امتیاز دهید

تعداد کل امتیازات این مطلب 0

جدیدترین مقالات