این مطلب را به دوست خود ارسال کنید

اطلاعات شما نزد گازاکس کاملا محفوظ می باشد

0

10 روش خلاقانه مرغ کبابی

10 روش خلاقانه مرغ کبابی
چکیده این مطلب : انتشار : 1403/10/17 0 نظر

10 روش خلاقانه مرغ کبابی که شام ​​تابستان شما را تکان می دهد
اگر در شب عاشق یک شام کبابی اون هم از نوع مرغی هستید؟  پس بیاید در این تابستان با هم ، آنها را به روش های متفاوتی کباب کنیم.

مرغ کبابی با تکه های لیموی کبابی، گوجه فرنگی با جعفری و نعناع
ایده آل برای یک شام بدون استرس در شب، فقط کارهایی که ما میگوییم را انجام دهید البته روش های زیادی وجود دارد که می توانید با مرغ انجام دهید. همیشه پیدا کردن بهترین راه‌ها برای کباب کردن پروتئین بدون چربی مورد علاقه‌مان بی‌معنی بود. اما فهرست 44 دستور العمل مرغ کبابی ما را بررسی کنید و با چند ماریناد آسان، میوه و ادویه جات ترشی جات، شما را در تمام طول تابستان خوشحال می کنیم  تا جوجه کباب بخورید.

بیایید با نکات برتر خود برای بهترین روش کباب کردن مرغ شروع کنیم. ما شرط می‌بندیم که یک قطعه مرغ مورد علاقه مانند ران‌ها، سینه‌ها یا بال‌ها دارید و خوشبختانه، می‌توانید همه آنها را روی کباب پز قرار دهید. مارینادهای ساده ساخته شده از موادی مانند سرکه بالزامیک، آناناس یا سس سویا، مرغ را طعم فوق‌العاده‌ای می‌سازد و فقط 20 دقیقه یا بیشتر برای خیساندن نیاز دارد (اگرچه یک شب بهتر است!). اگر یک شبه مرینیت می‌کنید، قبل از کباب کردن، مرغ را به دمای اتاق برسانید تا سردی گوشت گرفته شود و سفت نشود. اطمینان حاصل کنید که گریل شما نیز بسیار داغ است، و هنگامی که مرغ را روی توری گریل می گذارید، بر خود مسلط باشید و در برابر وسوسه برای چرخاندن آن به طرف دیگر مقاومت کنید.

گرچه این روش خوشمزه است، اما عمل ساده پختن مرغ روی گریل لزوما تمام خواسته شما را براورده نمی کند، بنابراین ما همه روش های مورد علاقه خود را برای سرو آنها، از سالاد تابستانی گرفته تا پیتزا و تاکو، در نظر گرفته ایم. سالاد ماکارونی کاجون مرغ کبابی، تاکوی ذرت مکزیکی یا سالاد آووکادوی با مرغ ما را بررسی کنید. به دنبال یک وعده غذایی کامل ننشینید؟ یکی از دستور العمل های مرغ سیخ شده ما را امتحان کنید، مانند سیخ های مرغ گشنیز، کباب مرغ هویزین یا ساتای مرغ ما. با آن‌ها یک پیش‌غذا یا پیش‌غذای تابستانی سالم درست می‌کنیم، یا اگر روی برنج یا در پیتا سرو شوند، می‌توانند به راحتی به چیزی مفیدتر تبدیل شوند.

از سوی دیگر، یک راه برای پختن مرغ روی گریل وجود دارد که یک وعده غذایی کامل را تضمین می کند: بسته های فویل! بسته‌های فویل مرغ سانتافه، بسته‌های فویل مرغ و سبزیجات خردل عسلی، بسته‌های فویل فاهیتا مرغ Tex-Mex و موارد دیگر را کنار هم بیاندازید تا ببینید چقدر می‌توانند همه کاره باشند. مارینادها و سبزیجات را با هم عوض کنید و به اندازه کافی شام مرغ میل کنید تا در تمام فصل ماندگاری داشته باشید.

الهام بیشتری در تابستان می خواهید؟ 100 دستور پخت برتر ما را برای کباب کردن، بهترین سالادهای باربیکیو تابستانی و غذاهای جانبی تابستانی مورد علاقه ما را نیز بررسی کنید.

1
مرغ کبابی هریسا
در دنیای لوازم اصلی انبارداری، هریسا یک بمب طعم دهنده است. ما با جادوی آن در اینجا در دلیش بیگانه نیستیم - قبلاً آن را در صدف و آیولی هم زده ایم و از آن برای چاشنی سینه بوقلمون و کوفته استفاده کرده ایم - و اکنون دوباره آن را برای این ماریناد آسان و یکدست استفاده می کنیم. برای مرغ کبابی

هریسا چیست؟
هاریسا یک چاشنی تند فلفل قرمز بومی آفریقای شمالی است. از چیلی های خشک شده تهیه شده است که با روغن زیتون، گیاهان و ادویه جات ترشی جات بازسازی و ترکیب شده است. در حالی که برای خودتان درست کردنش کار سختی نیست، اکثر مردم در زمان خرید خود انتخاب می کنند. که در چه سطح تندی باشد ممکن است میزان آن بین برندها متفاوت باشد و برخی از برندها حتی دو نسخه ملایم و تند جداگانه را ارائه می دهند. برندی را که دوست دارید پیدا کنید و به آن پایبند باشید.

چگونه از تند شدن مرغم جلوگیری کنم؟
میزان تندی این دستور پخت از هاریسا می آید، بنابراین میزان ادویه به نوع هاریسا بستگی دارد. اما صادقانه بگویم، ما این دستور غذا را با یک هاریسا "تند" آزمایش کردیم، و بغیر از آن اصلا، ما فکر نمی کردیم که باید فوق العاده تند باشد - فقط طعم دهنده. اگر نگران سطح تندی هستید، یک هاریسا ملایم تری بخرید و قبل از اضافه کردن مرغ، سس را بچشید. اگر خیلی تند است، یک قاشق غذاخوری دیگر روغن زیتون اضافه کنید تا آن را یکدست کنید.

چه مدت می توانم مرغ را در ماریناد بگذارم؟
پیشنهاد می کنیم حداقل 45 دقیقه و حداکثر 2 ساعت مرغ را با درب بسته در یخچال بگذارید. البته، می توانید مرغ را تا یک روز در ماریناد بگذارید، اما باید این را بدانید که. اسید موجود در آب لیمو شروع به تجزیه پروتئین می‌کند و باعث می‌شود مرغ خیلی شل شود... و کمتر کسی این را دوست دارد.

هر وقت درست کردید. نظر خود را  با ما در میان بگذارید.

مرحله 1
در یک کاسه بزرگ، هاریسا، آب لیمو، روغن، زیره سبز، نمک، پاپریکا و گشنیز را هم بزنید. ⅓ فنجان ماریناد را در ظرف دیگری بریزید و کنار بگذارید. مرغ را به ماریناد باقی مانده اضافه کنید و روی آن را بپوشانید. روی آن را بپوشانید و حداقل 45 دقیقه یا حداکثر 2 ساعت در یخچال بگذارید.
مرحله 2
یک گریل برای حرارت متوسط ​​به بالا آماده کنید. 5 دقیقه پیش گرم کنید. توری ها را به آرامی با روغن بمالید.
مرحله 3
مرغ را از ماریناد و گریل خارج کنید، یک بار بچرخانید و با ⅓ فنجان ماریناد باقی مانده برس بزنید تا زمانی که پخته شود و دماسنج فوری که در ضخیم ترین قسمت قرار داده شده است، 165 درجه و 8 تا 10 دقیقه ثبت کند (این ران ها بسیار لذیذ هستند، می توانید به گریل کردن ادامه دهید. تا زمانی که به چربی تبدیل شود و دماسنج در صورت تمایل 175 تا 180 درجه ثبت کند.
مرحله 4
مرغ را به بشقاب بریزید و با گشنیز بپاشید. همراه با تکه های لیمو سرو کنید.

2

سیخ مرغ گشنیز-آهک
گریل خود را بیرون بیاورید: این یک غذای مرغ است که با همه چیز همراه است! روش کباب کردن را کم کنید، سپس این سیخ های مرغ گشنیز و لیمویی را به انواع وعده های غذایی تبدیل کنید، هر کدام با مشخصات طعم متفاوت تا هرگز خسته کننده نشوند. تنها مشکل؟ این لقمه های مرغ بسیار لطیف زیاد دوام نمی آورند.

گریل خود را بیرون بیاورید: این یک غذای مرغ است که با همه چیز همراه است! روش ماریناد و کباب کردن را کم کنید، سپس این سیخ های مرغ گشنیز و لیمویی را به انواع وعده های غذایی تبدیل کنید، هر کدام با مشخصات طعم متفاوتی تا هرگز خسته کننده نشوند. تنها مشکل؟ این لقمه های مرغ فوق العاده لطیف و خوش طعم زیاد دوام نمی آورند. هنگامی که شروع به خوردن یک میان وعده کردید، می خواهید همه آنها را بخورید. این مشکل را با دو برابر کردن یا سه برابر کردن دستور غذا برطرف کنید. باقی مانده غذا برای ناهار روز بعد عالی است.

با لذت بردن از سیخ ها مستقیماً روی گریل با انواع مخلفات باربیکیو شروع کنید. سپس گوشت را از سیخ بردارید و یکی از این ایده های خوشمزه را امتحان کنید: آنها را در پیتا با هوموس و مواد تثبیت کننده برای احساس مدیترانه ای پر کنید، یا آنها را به تاکو مرغ با چاشنی هایی مانند گواکامول، سالسا و پنیر برای یک شام الهام گرفته از مکزیک تبدیل کنید. . همچنین می توانید مرغ را با یک کاسه برنج، سبزیجات و سس های مورد علاقه خود برای یک شام سالم و سریع سرو کنید. به هر حال شما انتخاب می کنید که آنها را سرو کنید، ما تضمین می کنیم که بارها و بارها به این سیخ ها باز خواهید گشت.

اینها فقط چند ایده اولیه هستند - در نظرات زیر به ما اطلاع دهید که چگونه دوست دارید از آنها لذت ببرید.

مرحله 1
در یک کاسه بزرگ، روغن، آب لیموترش، سس سویا، شکر قهوه ای و زیره را با همزن بزنید تا مخلوط شوند. گشنیز را هم بزنید؛ با نمک و فلفل مزه دار کنید. نیمی از سس را برای سرو کنار بگذارید.
مرحله 2
مرغ، زنجبیل و سیر را به باقیمانده سس اضافه کنید و روی آن را بپوشانید. روی آن را بپوشانید و بگذارید حداقل 30 دقیقه در دمای اتاق یا حداکثر 4 ساعت در یخچال مارینت شود.
مرحله 3
در ضمن اگر از سیخ های چوبی استفاده می کنید، سیخ ها را حداقل 30 دقیقه قبل از کباب کردن در آب خیس کنید.
مرحله 4
یک گریل برای حرارت متوسط ​​به بالا آماده کنید. 5 دقیقه از قبل گرم کنید (یا یک تابه گریل را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید). مرغ را با دقت به سیخ بکشید. با نمک و فلفل مزه دار کنید. ماریناد باقی مانده را دور بریزید.
مرحله 5
مرغ را گریل کنید، گهگاه بچرخانید تا قهوه ای طلایی شود و دماسنج فوری که در ضخیم ترین قسمت قرار داده شده، 165 درجه، حدود 5 دقیقه در هر طرف، ثبت شود.
مرحله 6
سیخ ها را به یک بشقاب منتقل کنید. مقداری از سس رزرو شده را روی آن بریزید. با باقی مانده سس و تکه های لیموترش در کنار آن سرو کنید.

3
مرغ کبابی نارگیلی تند
این ران های مرغ نارگیلی تند را در اسرع وقت روی گریل تهیه کنید. پشیمان نخواهی شد آنها به لطف دوتایی خوشمزه از شیر نارگیل و آب آناناس نرم کننده در ماریناد بسیار لطیف هستند. نکته داغ: ماریناد را در یک سس بجوشانید تا روی آن بریزد تا طعم بیشتری پیدا کند.

این ران های مرغ نارگیلی تند را روی گریل بگیرید، پشیمان نخواهید شد. آنها به لطف دوتایی خوشمزه از شیر نارگیل و آب آناناس لطیف کننده در ماریناد بسیار لطیف هستند. ماریناد به راحتی آماده می شود: فقط زنجبیل و سیر را خرد کنید و بقیه را با هم مخلوط کنید. ران ها را می توان به مدت 20 دقیقه یا تا 4 ساعت در یخچال مرینیت کرد. ماریناد را دور نریزید آن را روی اجاق گاز بجوشانید تا غلیظ شود و قبل از سرو برای حداکثر طعم، روی مرغ بپاشید. از آنجا، فقط حدود 10 دقیقه روی گریل طول می کشد تا ظرف تمام شود.

باقیمانده شیر نارگیل را می‌توان در سوپ‌ها و خورش‌ها هم زد تا ظاهری خامه‌ای پیدا کند، به جای مقداری آب برای برنج نارگیل، با برنج مخلوط شود، یا در بلغور جو دوسر مخلوط شود تا بدون لبنیات غلیظ شود یا در اسموتی‌ها مخلوط شود.

این را ساخته است؟ در نظرات زیر به ما اطلاع دهید که چگونه گذشت!

مرحله 1
در یک کاسه بزرگ، شیر، آب آناناس، سس چیلی-سیر، آب لیموترش، شکر قهوه ای، سیر، سس سویا و زنجبیل را با همزن بزنید تا خوب ترکیب شوند. مرغ را اضافه کنید و روی آن را بپوشانید. روی آن را بپوشانید و حداقل 20 دقیقه یا حداکثر 4 ساعت در یخچال بگذارید.
مرحله 2
مرغ را از ماریناد خارج کنید و به یک ورقه پخت منتقل کنید، اجازه دهید ماریناد اضافی دوباره در کاسه چکه کند. مرغ را با 3/4 قاشق چایخوری نمک مزه دار کنید. ماریناد را رزرو کنید.
مرحله 3
یک گریل برای حرارت متوسط ​​به بالا آماده کنید. 5 دقیقه پیش گرم کنید. (در روش دیگر، از تابه گریل استفاده کنید.) رنده ها را به آرامی با برس روغن بزنید.
مرحله 4
در همین حین، ماریناد را به یک قابلمه متوسط ​​منتقل کنید و روی حرارت متوسط ​​رو به بالا بگذارید تا بجوشد. به جوشاندن ادامه دهید، گاهی اوقات هم بزنید تا ماریناد غلیظ شود، حدود 5 دقیقه. از روی حرارت بردارید.
مرحله 5
مرغ و آناناس را کبابی کنید، یک بار بچرخانید، تا زمانی که مرغ در جاهایی کمی زغال شود و یک دماسنج فوری که در ضخیم‌ترین قسمت مرغ قرار داده می‌شود، 165 درجه ثبت می‌کند و آناناس نرم و کمی زغالی می‌شود، 8 تا 10 دقیقه.
مرحله 6
آناناس و مرغ را به یک بشقاب بریزید، سس بپاشید و گشنیز بپاشید.

4
میله مرغ کبابی پروانه ای
این طبل های کبابی که با سس سفید خامه ای آلاباما سرو می شود، ترکیبی عالی از تند، دودی و شیرین است که مهمانان را در باربیکیو حیاط خلوت بعدی شما تحت تاثیر قرار می دهد.

طبل مرغ یک قطعه قطبی کننده مرغ است. مطمئناً وقتی به کل پرنده متصل می شوند، خوشمزه خواهند بود، مانند دستور غذای مرغ بریان کلاسیک ما، اما وقتی خودشان پخته شوند، چند چالش اضافی وجود دارد. شکل نامناسب آن می‌تواند رنگ قهوه‌ای یکنواخت را در همه طرف‌ها سخت کند - به‌ویژه هنگام کباب کردن - و باعث می‌شود بخشی از پوست رنگ پریده و اشتها آور نباشد. راه حل پخت یکنواخت و سریع مانند تقریباً هر گوشت دیگری است: آن را پروانه کنید!

پروانه زدن پای مرغ به گریل فرصتی می دهد تا به طور مساوی قسمت بیرونی چوب طبل را بپزد و در عین حال سطح بیشتری را برای چاشنی و طعم گریل دودی فراهم می کند. اینها با یک ترکیب الهام گرفته از چاشنی کریول مالیده می شوند، روی حرارت زیاد ذغال می شوند، سپس روی حرارت غیرمستقیم قرار می گیرند تا پخته شوند تا نرم و آبدار شوند. این طبل های کبابی که با سس سفید خامه ای آلاباما سرو می شود، ترکیبی عالی از تند، دودی و شیرین است که مهمانان را در باربیکیو حیاط خلوت بعدی شما تحت تاثیر قرار می دهد.

پروانه زدن موفقیت آمیز چوب طبل مرغ ممکن است کمی تمرین داشته باشد تا دقیقاً درست شود، اما باید بتوانید از قطعه سوم آن را به دست آورید. پاها را با یک حوله کاغذی خشک کنید و با یک حرکت ملایم کشیدن (با یک چاقوی تیز!) گوشت را برش دهید و استخوان را در معرض دید قرار دهید. با استفاده از چاقو مقدار بیشتری از گوشت را از بالای استخوان جدا کنید تا زمانی که ساق پا باز شود (مثل یک پروانه!). مواظب باشید که گوشت را به طور کامل از بالای استخوان جدا نکنید.

پاهای مرغ پروانه ای را امتحان کردید؟ در نظرات به ما اطلاع دهید که چگونه گذشت!

مرحله 1
یک گریل را برای گرمای دو منطقه ای آماده کنید، منطقه حرارت مستقیم را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا تا 375 درجه تا 400 درجه گرم کنید. یا یک تابه گریل را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید و فر را با دمای 350 درجه گرم کنید.
مرحله 2
چوب های طبل را با دستمال کاغذی خشک کنید. با استفاده از یک حرکت کش رفتن ملایم (با یک چاقوی تیز!)، گوشت را برش دهید و استخوان را در معرض دید قرار دهید. با استفاده از چاقو، مقدار بیشتری از گوشت را از بالای استخوان جدا کنید، تا زمانی که ساق پا باز شود (مثل یک پروانه!).
مرحله 3
در یک کاسه کوچک، پودر چیلی، شکر قهوه ای، نمک، پودر پیاز، آویشن، فلفل سیاه، پودر سیر، پاپریکا و کاین را با همزن بزنید تا مخلوط شوند. روغن را اضافه کرده و مخلوط کنید تا خمیری به دست آید. خمیر ادویه را روی تمام چوب های طبل بمالید.
مرحله 4
چوب های طبل را از طرف پوست به سمت بالا روی سمت گرمای مستقیم گریل بچینید (یا روی تابه گریل بچینید). روی آن را بپوشانید و کباب کنید تا گوشت ذغالی شود، 3 تا 4 دقیقه. مرغ را برگردانید و 3 تا 4 دقیقه به کباب کردن ادامه دهید تا پوست آن ذغالی شود. مرغ را روی حرارت غیرمستقیم قرار دهید، روی آن را بپوشانید و کباب کنید تا دماسنج فوری که در ضخیم ترین قسمت قرار داده شده است، 165 درجه، 12 تا 15 دقیقه بیشتر ثبت کند. روش دیگر، قالب گریل را در فر قرار دهید و بپزید تا مرغ پخته شود، 10 تا 12 دقیقه دیگر.
مرحله 5
مرغ را به یک بشقاب منتقل کنید. بگذارید 5 دقیقه استراحت کند. همراه با سس سفید آلاباما سرو کنید.

5
بروشتا مرغ کبابی
در حالی که ما در زرادخانه خود شام های مرغ شبانه زیادی داریم، این مرغ کبابی بروشتا یکی از راه های مورد علاقه ما برای جشن گرفتن طعم های تازه تابستانی در تمام فصل است. این بروشتا کلاسیک را به چیزی شایسته غذای اصلی تبدیل می کند، به لطف کمی زغال اخته از گریل و مقدار زیادی پنیر موزارلا.

وقتی تابستان به پایان رسید، هر فرصتی را که می‌توانیم برای غذای اصلی و کباب‌های کبابی خوشمزه از گریل خارج می‌کنیم. در حالی که ما در زرادخانه خود شام های مرغ شبانه زیادی داریم، این مرغ کبابی بروشتا یکی از راه های مورد علاقه ما برای جشن گرفتن طعم های تازه تابستانی در تمام فصل است. اگر بروشتای خانگی اضافه دارید، سعی کنید از آن به عنوان یک طعم دهنده فوق العاده برای غذای اصلی خود استفاده کنید – با این غذای پنیری و تازه شروع کنید.

مرغ بروشتا چیست؟

ساده است: مرغ کبابی طعم تازه ای از بروشتای خانگی و تکه های موزارلای پنیری می گیرد. مرغ در حالی که روی کباب است با موزارلا روی آن ریخته می شود، قبل از اینکه با بروشتای تازه روی آن بپوشانید. پنیری، گیاهی، اسیدی – این مرغ هر چیزی جز خسته کننده است.

چگونه مرغ را روی گریل نچسبانم؟

همانطور که پخته می شود و علائم گریل ایجاد می شود، باید به راحتی از سطح گریل جدا شود و ذغال خوش طعمی از خود به جای بگذارد. اگر مرغ را بکشید تا آن را برگردانید و رها نشد، آماده نیست. ماریناد همچنین به ایجاد یک لایه روغن اضافی کمک می کند تا مرغ را از چسبیدن به گریل کمک کند.

چگونه مطمئن شوم که مرغ کاملا پخته شده است؟

بسته به اندازه سینه های مرغ شما، باید در حدود 10-15 دقیقه کاملا پخته شوند. برای اطمینان، از یک دماسنج پروب استفاده کنید تا مطمئن شوید که دمای داخلی به 155 درجه می رسد قبل از اینکه شروع به لایه برداری روی روکش ها کنید. اگر تکه مرغ بزرگی دارید که زغال زیادی به خود می گیرد، آن را به سمت سردتر گریل ببرید تا پخت تمام شود تا قسمت بیرونی آن نسوزد.

آیا می توانم مرغ بروشتا را روی تابه گریل درست کنم؟

قطعا! برای بردن این در داخل خانه نیازی به تغییر دستور غذا نخواهید داشت. برای قطعات بزرگ، قبل از شروع لایه برداری روی مواد، پخت آنها را در فر 400 درجه تا زمانی که به دمای داخلی حدود 150 درجه برسند، تمام کنید.

با مرغ بروشتا چی سرو کنم؟

اگر قبلاً کباب را روشن کرده اید، آن گرمای خوب را هدر ندهید. کناره های خود را روی گریل بیندازید. سیب زمینی کبابی گیاهی یا بادمجان کبابی مدیترانه ای را امتحان کنید تا غذای کبابی عالی را تهیه کنید. اگرچه پوره سیب زمینی خامه ای یا مارچوبه برشته همیشه گزینه های کلاسیک هستند.

تا حالا اینو درست کردی؟ در نظرات زیر به ما اطلاع دهید که چگونه گذشت!

مرحله 1
در یک کاسه کوچک، روغن، نصف آب لیمو، 1 قاشق چایخوری نمک، 1/4 قاشق چایخوری فلفل و ادویه ایتالیایی (یا پونه کوهی) را با هم مخلوط کرده و هم بزنید تا ترکیب شوند. به همراه مرغ به یک کیسه بزرگ با قابلیت مهر و موم مجدد منتقل کنید. ببندید و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید.
مرحله 2
گریل را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا بگذارید سپس مرغ را اضافه کنید و ماریناد اضافی را دور بریزید. کباب کنید تا ذغالی شود و در دمای داخلی 155-160 درجه، حدود 5 تا 7 دقیقه در هر طرف پخته شود.
مرحله 3
در همین حین، گوجه فرنگی، سیر، ریحان و آبلیموی باقی مانده را با هم مخلوط کرده و با نمک و فلفل مزه دار کنید. در حالی که مرغ هنوز روی گریل است، روی هر سینه 1 تکه موزارلا بپوشانید و بپوشانید تا پنیر آب شود، 2 تا 3 دقیقه. مرغ را با مخلوط گوجه فرنگی تزیین کنید.
مرحله 4
با پارمزان تزئین کرده و سرو کنید.

6

بسته های فویل مرغ Caprese
این دستور غذا ترکیبی از سه چیز است که ما دوست داریم - بسته های کاپره، مرغ و فویل - برای یک شام مرغ فوق العاده آسان و روشن که فقط حدود 30 دقیقه زمان می برد تا درست شود. چه در حال خوردن باربیکیو باشید یا یک غذای خنک خانوادگی، همه آن را دوست خواهند داشت

این دستور غذا ترکیبی از سه چیز است که ما دوست داریم - بسته‌های کاپرس، مرغ و فویل - برای یک شام مرغ فوق‌العاده آسان و روشن فقط در حدود 30 دقیقه که سرشار از طعم‌های تابستانی است. پختن سینه‌های مرغ مستقیماً روی رنده‌های گریل می‌تواند باعث خشک شدن آن‌ها شود، به همین دلیل است که ما دوست داریم به جای آن بسته‌های فویل را انتخاب کنیم که رطوبت و طعم Caprese را برای روشی لطیف و آبدار برای کباب کردن این قطعه گوشت بدون چربی انتخاب کنیم.

برای جلوگیری از چسبیدن موزارلا به بسته فویل به جای مرغ، بالای بسته فویل را به جای فشرده کردن مرغ روی مرغ قرار دهید. همچنین باید بسته ها را به جای انبر به جای انبر با کاردک روی گریل و خارج کنید تا فویل را روی مرغ نچسبانید.

این بسته‌های فویل کاملاً با تقریباً هر طرف سبزیجات کبابی (آنها را همزمان در کنار بسته‌ها بپزید!)، نان سیر، برنج و موارد دیگر، جفت می‌شوند! این یک وعده غذایی تابستانی بسیار همه کاره و آسان است که اغلب اوقات به آن بازمی‌گردید.

این را ساخته است؟ در نظرات زیر به ما اطلاع دهید که چگونه پیش رفت

مرحله 1
یک گریل برای حرارت متوسط ​​به بالا آماده کنید. 5 دقیقه پیش گرم کنید.
مرحله 2
مرغ را با 1/2 قاشق چایخوری نمک و 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه مزه دار کنید. 4 قطعه (16 در 12 اینچ) فویل را روی یک سطح صاف بچینید. دو طرف را به سمت بالا بکشید تا یک قایق کم عمق تشکیل شود. گوجه فرنگی ها را بین بسته های فویل تقسیم کنید. هر کدام را با 1 قاشق چایخوری روغن بپاشید. با 1/4 قاشق چایخوری نمک و چند حلقه فلفل مزه دار کنید.
مرحله 3
1 سینه مرغ را در هر بسته فویل قرار دهید و پستو را روی مرغ بمالید. موزارلا را روی پستو بچینید. بسته های فویل را محکم تا کنید تا ببندند و مقداری فضای بین فویل و پنیر باقی بماند.
مرحله 4
بسته ها را تا نیمه گریل، پوشانده و چرخانده کنید، تا زمانی که یک دماسنج فوری که در ضخیم ترین قسمت مرغ قرار داده شده است، 165 درجه، 18 تا 20 دقیقه ثبت شود.
مرحله 5
بسته های فویل را با دقت باز کنید. روی آن را با لعاب بالزامیک بریزید و روی آن ریحان بزنید.

7
ساندویچ مرغ کبابی
کباب کردن پیاز قرمز و نان کاملا اختیاری است اما این ساندویچ مرغ را از روی آن می گیرد. آن را با مقداری سیب زمینی سرخ کرده خانگی سرو کنید تا یک وعده غذایی شایسته در رستوران درست در خانه داشته باشید.

یک ساندویچ مرغ کبابی لازم نیست کسل کننده باشد. ماریناد نمکی و اسیدی مرغ را خوش طعم و لطیف می کند. بعد از کباب کردن، با حرارت مناسب کمی زغال شده و آبدار می شود. سس عسل مانند خردل قاتل است و واقعا ساندویچ را درست می کند. کباب کردن پیاز قرمز و نان کاملا اختیاری است، اما ساندویچ مرغ را به سطح بعدی می برد. آن را با مقداری سیب زمینی سرخ کرده خانگی سرو کنید تا یک وعده غذایی شایسته در رستوران درست در خانه داشته باشید.

آیا تا به حال این را امتحان کرده اید؟ نظرات خود را در نظرات زیر به ما اطلاع دهید!

مرحله 1
در یک کاسه متوسط ​​یا پیمانه شیشه ای، روغن، سس سویا، آب لیموترش، خردل، پودر چیلی و تکه های فلفل قرمز له شده را با هم مخلوط کنید. با نمک و فلفل مزه دار کنید. مرغ را در یک کیسه بزرگ با قابلیت بسته شدن مجدد قرار دهید و روی آن ماریناد بریزید. در یخچال بگذارید و اجازه دهید حداقل 2 ساعت مارینت شود.
مرحله 2
در همین حال سس درست کنید: در یک کاسه متوسط ​​سس مایونز، عسل، خردل، سرکه و سس تند را با هم مخلوط کنید. با کمی نمک کوشر و چند ترک فلفل سیاه آسیاب شده مزه دار کنید. در یخچال بگذارید تا آماده استفاده شود.
مرحله 3
پس از آماده شدن برای کباب کردن، گریل را روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید. مرغ را اضافه کنید و گریل کنید تا دمای داخلی به 165 درجه برسد، 6 تا 8 دقیقه در هر طرف. از گریل خارج کنید و روی بشقاب بگذارید تا گرم بماند. پیاز قرمز را روی گریل بریزید و بپزید تا کمی زغال شود، حدود 3 دقیقه در هر طرف. داخل نان ها را با برس روغن بزنید و 1 تا 2 دقیقه گریل کنید تا طلایی شود.
مرحله 4
خردل عسلی را روی نان پایینی بمالید و روی آن را با یک تکه مرغ، پیاز کبابی و کاهو بمالید.

8
بهترین سینه مرغ کبابی
سینه‌های مرغ کبابی می‌توانند مظهر کسل‌کننده بودن باشند – اغلب آنها خشک یا لاستیکی هستند. اما وقتی در یک ماریناد بسیار سریع با بالزامیک، شکر قهوه‌ای و آویشن خشک خیس می‌شوید، لذیذ بودن آن تضمین می‌شود.

می دانم به چه چیزی فکر می کنید: سینه مرغ کبابی می تواند خسته کننده شود. و، بسیار خوب، درست است که اگر به درستی آماده نشوند، ممکن است خشک یا لاستیکی شوند (نه، متشکرم!). اما وقتی در ماریناد بالزامیک فوق العاده سریع و خوشمزه من آغشته می شوید، تضمین می کنید که یک غذای اصلی کاملاً غیرقابل مقاومت است که برای سرو با همه طرف های تابستانی مورد علاقه شما عالی است. به خواندن دستور العمل زیر ادامه دهید تا تمام نکات برتر من در مورد نحوه درست کردن سینه مرغ کبابی آبدار و خوش طعم را هر بار بخوانید:

مردم چه می گویند:
این اولین دستوری است که من روی گریل درست کردم و خوشمزه بود! - قیچی سبز

"این دستور غذا را برای اولین بار امتحان کردم، و من مشتاقم! پسرانم معمولاً برای ما کباب می کنند، اما من خودم بودم و دنبال چیزی سریع و آسان می گشتم. هر دو بود، و طعم خوشمزه ای داشت! مرغ آبدار و لطیف بود، و کاملاً بیرون آمد، قطعاً دوباره این کار را خواهم کرد!

نحوه گریل کردن سینه مرغ
مواد تشکیل دهنده
سیر: چه کسی می تواند به سیر تازه خرد شده نه بگوید؟ من از 3 حبه استفاده می‌کنم، اما خجالتی نباشید - اگر به سیر علاقه دارید، بچشید و در صورت نیاز تنظیم کنید.
سرکه بالزامیک: من عاشق ترکیب سرکه بالزامیک شیرین و تند و مرغ ملایم هستم (همچنین به مرغ لعابدار بالزامیک من مراجعه کنید)، بنابراین به طور طبیعی، مارینادم را روی پایه سرکه بالزامیک درست کردم.
روغن زیتون: روغن زیتون فوق بکر سرکه بالزامیک را کاهش می دهد و طعم گیاهان و سیر را در سراسر ماریناد پخش می کند.
شکر قهوه ای: من نمی توانم بدون کمی شیرینی در مارینادهای مرغم انجام دهم. اما شکر قهوه‌ای نیز برای کمک به قهوه‌ای شدن در آن گنجانده شده است، بنابراین می‌توانید بدون پختن بیش از حد مرغ، علامت‌های گریل را به زیبایی ذغالی کنید.
گیاهان: ترکیب مدیترانه‌ای آویشن خشک و رزماری در اینجا کاملاً کار می‌کند و ماریناد را با طعم‌های چوبی، مرکباتی و نعنایی متعادل می‌کند. اگر آن گیاهان را در دسترس ندارید، با خیال راحت با گیاهان خشک دیگر مانند مرزنجوش، پونه کوهی یا مریم گلی آزمایش کنید.
سینه مرغ: ستاره نمایش البته سینه مرغ است. من برای این دستور غذا با سینه های مرغ بدون پوست و بدون استخوان رفتم، زیرا من عاشق طرز پخت سریع آنها و خیس خوردن ماریناد هستم.

دستورالعمل های گام به گام
اولین قدم برای تهیه سینه مرغ که خشک نشود؟ این همه در ماریناد است. سرکه بالزامیک، روغن زیتون، شکر قهوه‌ای، سیر و سبزی‌های خشک را با هم ترکیب کنید و با نمک و فلفل مزه دار کنید.

9
سالاد مرغ باربیکیو
جوجه کبابی آبدار در کنار چاشنی های جشن با الهام از جنوب مرز مانند لوبیا سیاه، ذرت، پنیر، و نوارهای تورتیلا قرار دارد. آن را روی مقداری رومی ترد قرار دهید و آن را با سس باربیکیو و سس رنچ بریزید، تا برای خود یک وعده غذایی مقوی داشته باشید که مشتاقانه منتظر خوردن دوباره و دوباره آن هستید.

برخی از سالادها قرار است کنار هم باشند، اما برخی (بهترین آنها!) می توانند به تنهایی به عنوان یک شام بایستند. این سالاد مرغ باربیکیو کاملاً در اردوگاه دوم قرار دارد: مرغ کبابی آبدار در کنار چاشنی‌های جشن با الهام از جنوب مرز مانند لوبیا سیاه، ذرت، پنیر، و نوارهای تورتیلا قرار می‌گیرد. آن را روی مقداری رومی ترد قرار دهید و آن را با سس باربیکیو و سس رنچ بریزید، تا برای خود یک وعده غذایی مقوی داشته باشید که مشتاقانه منتظر خوردن دوباره و دوباره آن هستید.

بهترین بخش در مورد این سالاد این است که به راحتی می توانید آن را سفارشی کنید تا آن را خودتان درست کنید. ما با سس BBQ خریداری شده از فروشگاه رفتیم (ما سس های BBQ مورد علاقه خود را در اینجا رتبه بندی کردیم)، اما با خیال راحت می توانید آن را با سس خانگی جایگزین کنید. از طرف دیگر، ما یک دسته کوچکتر از پانسمان OG مزرعه خود را با هم مخلوط کردیم، اما شما می توانید از مارک فروشگاه مورد علاقه خود استفاده کنید. ذرت را رها کنید (یا آن را تازه عوض کنید)، به جای لوبیا سیاه از چیتی استفاده کنید، گوجه فرنگی را با فلفل دلمه ای عوض کنید... اینجا حد مجاز است.

ما این را با سینه مرغ دوست داریم، اما از آنچه دارید استفاده کنید. (نکته داغ: این سالاد بهترین راه برای استفاده از باقیمانده‌های BBQ است.) اگر سینه‌های بدون استخوان و پوست دارید، توصیه می‌کنیم قبل از کباب کردن، آن‌ها را به ضخامت 1/2 اینچ بکوبید. گوشت به سرعت و یکنواخت پخته می شود و خشک نمی شود.

این را ساخته است؟ در نظرات زیر به ما اطلاع دهید که چگونه پیش رفت.

مرحله 1
مرغ را بین 2 تکه پلاستیکی قرار دهید و با یک پتک گوشت به قطعات ضخیم 1/2 اینچ بکوبید. مرغ را به یک کاسه بزرگ منتقل کنید، همه جا را با 1 قاشق چایخوری نمک و 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه مزه دار کنید. 1/2 فنجان بریزید. سس باربیکیو را روی مرغ بچرخانید و اجازه دهید چند بار در دمای اتاق قرار بگیرد، یا در ظرف را بپوشانید و در یخچال بگذارید. تا 3 ساعت
مرحله 2
در همین حال، یک گریل را برای حرارت متوسط ​​به بالا آماده کنید. 5 دقیقه حرارت دهید (یا یک تابه گریل را از قبل روی حرارت متوسط ​​رو به بالا گرم کنید). در یک کاسه متوسط، دوغ، سس مایونز، خامه ترش، سیر، جعفری، شوید، پیازچه، پودر پیاز، کاین، 3/4 قاشق چایخوری نمک و 1/4 قاشق چایخوری فلفل سیاه را با همزن بزنید. لباس پوشیدن را کنار بگذارید
مرحله 3
مرغ را با ماریناد کبابی کنید تا زمانی که کاملا پخته شود، حدود 5 دقیقه در هر طرف. به تخته برش منتقل کنید و بگذارید کمی خنک شود. مرغ را به اندازه لقمه خرد کنید.
مرحله 4
در یک کاسه بزرگ، مرغ، کاهو، لوبیا، گوجه فرنگی، پنیر، ذرت، نوارهای تورتیلا و پیاز را بریزید. مقداری از سس رزرو شده و 1/4 فنجان سس BBQ باقیمانده را بریزید و دوباره بریزید تا ترکیب شود. بقیه سس را در کنار آن سرو کنید.

10
جوجه جیغ جامائیکا
این جوجه جامائیکا را با کاللو سنتی و برنج و نخود فرنگی سرو کنید، یا مقدار شیرینی را با مقداری برنج نارگیل یا چنار شیرین سرو کنید.

داستان منشا جرک یکی از داستان های حفظ است. قبل از فتح اروپا، برده داری، و سرانجام رهایی، مردم بومی جامائیکا، تاینو، هنر تند و تیز را به کمال رساندند. این یک استعاره مناسب برای بقا و یک سیلی ضمنی به صورت استعمارگران آنهاست: ما زنده خواهیم ماند و پیشرفت خواهیم کرد، مهم نیست شما با ما چه کنید. تاینو مهارت‌های تند‌سازی خود را به خواهران و برادران مقاومت، آفریقایی‌های بردگی منتقل کردند.

اما جرک چیست؟ همانطور که جامائیکایی ها به شما می گویند، این راهی برای حفظ گوشت، ماریناد و یک روش پخت است. (آنها همچنین به نسخه خود از jerk کاملاً مطمئن هستند و به سرعت به شما اطلاع می دهند که فلانی بهترین است. برای مثال والدین مهاجر جامائیکایی من به اضافه کردن پیاز نگاه تحقیر آمیز داشتند.)

سفر اخیر به "خانه" دوم من به معنای آرامش بود - و یک سفر جستجو برای یافتن نسخه کامل. من در جایگاه تند و تیز بهترین در غرب، که محلی ها اصرار دارند شماره یک است، فرود آمدم. یکی از پیت مسترها نکاتی را به اشتراک گذاشت. قابل توجه: باید سس سویا وجود داشته باشد (ما از مهاجران چینی قرن نوزدهم به جزیره برای این کمک تشکر می کنیم). همچنین بدون پیاز، و مقدار زیادی فلفل اسکاتلندی (که می تواند مانند بمب اتم روی کام منفجر شود). و مهمتر از همه، شما باید در حین پختن از کودک نگهداری کنید و آن را نوازش کنید: حرارت کم تا متوسط، هرازگاهی ورق زدن و کوبیدن آن.

مرغ تند و سریع من لگد ظریفی از فلفل ها وارد می کند. گرمای چوبی از جوز هندی، میخک و فلفل دلمه ای. لذیذ از سس سویا؛ طراوت چمنی از پیازچه. و بدون پیاز

آیا این دستور پخت را امتحان کردید؟ در نظرات به ما اطلاع دهید که چگونه گذشت!

مرحله 1
در مخلوط کن، فلفل دلمه ای، پیازچه، سیر، زنجبیل، شکر قهوه ای، آب آناناس (در صورت استفاده)، آبلیمو، آویشن، فلفل دلمه ای، برگ بو، جوز هندی، نمک، دانه فلفل، میخک و 1/4 فنجان سس سویا را مخلوط کنید. تا صاف 1/2 فنجان ماریناد را رزرو کنید؛ در یخچال بگذارید تا آماده سرو شود. ماریناد باقی مانده را به یک کاسه بزرگ منتقل کنید. مرغ را اضافه کنید؛ روی کت بریزید، مطمئن شوید که ماریناد را زیر پوست بمالید. روی آن را بپوشانید و حداقل یک شب یا تا 12 ساعت در یخچال بگذارید.
مرحله 2
در یک کاسه کوچک، سس کچاپ و 2 قاشق غذاخوری سس سویا باقیمانده (در صورت استفاده) را هم بزنید.
مرحله 3
یک گریل برای حرارت بالا آماده کنید. 5 دقیقه گرم کنید. با استفاده از انبر و دستمال کاغذی، حوله کاغذی را در روغن آغشته کرده و به آرامی رنده ها را برس بکشید. بعد از 30 ثانیه دوباره با برس روغن بزنید.
مرحله 4
حرارت را کم کنید و پوست مرغ را به مدت 10 تا 12 دقیقه کباب کنید تا قهوه ای طلایی و کمی ذغالی شود. مرغ را برگردانید، روی آن را بپوشانید و حدود 3 دقیقه دیگر به کباب کردن ادامه دهید تا کمی ذغالی شود. پوست مرغ را به سمت بالا برگردانید و با سس سس کچاپ و سویا (در صورت استفاده) بمالید. روی آن را بپوشانید و به گریل کردن ادامه دهید تا دماسنج فوری که در ضخیم‌ترین قسمت مرغ قرار داده شده، 165 درجه، حدود 3 دقیقه دیگر (گوشت سفید و گوشت بدون استخوان با سرعت بیشتری پخته شوند).
مرحله 5
مرغ را به یک بشقاب منتقل کنید. روی آن را با پیازچه بریزید. با ماریناد رزرو شده و قاچ های لیموترش در کنار آن سرو کنید.

نظرات

captcha Refresh

به این مطلب امتیاز دهید

تعداد کل امتیازات این مطلب 0

جدیدترین مقالات