این مطلب را به دوست خود ارسال کنید

اطلاعات شما نزد گازاکس کاملا محفوظ می باشد

0

تجهبزات مورد نیاز باربیکیو

تجهبزات مورد نیاز باربیکیو
چکیده این مطلب : انتشار : 1403/10/17 0 نظر

تجهیزات باربیکیو

افسانه‌های عامیانه بی‌شماری در مورد پخت گوشت و اینکه آنرا چگونه می شود تشخیص داد وجود دارد، اما راه مطمئن برای انجام این کار فقط یک دماسنج دیجیتالی است که ابزاری ارزشمند برای کباب کردن است.

یک جفت انبر و یک کاردک یا چنگال بزرگ در دست داشته باشید برای جابجایی قطعات کباب بر روی آتش. حوله های آشپزی ارزان یا دستکش های مخصوص فر البته قابل شستشو باشد بهتره.

بهتره در کنار باربیکیو یک میز داشته باشید، تا تمام وسایلی را که برای آشپزی نیاز دارید روی آن بچینید، این وسایل همیشه باید در دسترس باشند، به خصوص اگر در حال کباب کردن یا پختن پیتزا هستید.

بهترین زمان برای تمیز کردن گریل زمانی است که پخت و پز تمام شده و رنده ها هنوز گرم هستند. بهترین ابزار برای این کار یک برس سیمی ساده است. از پشت کاردک خود برای خراش دادن قسمت عمده مواد خام در آتش استفاده کنید، سپس از برس برای تمیز کردن رنده ها استفاده کنید.

 

آتشدان زغال سنگ یا زغال چوب

کباب‌های زغالی در همه شکل‌ها و اندازه‌ها و تقریباً با هر قیمتی در دسترس هستند، و حتی می‌توانید آنها را در خواربارفروشی در فصل کباب بالا پیدا کنید. تمیز کردن آنها کمی بیشتر از کباب پز گازی طول می کشد و روشن کردن آنها، چه با زغال کلوچه یا بریکت، می تواند تمرین کند. اما پاداش ها عمیقاً طعم دهنده هستند.

روشن کردن کوره زغال سنگ


فرض اصلی یک گریل زغالی همیشه یکسان است. یک آتش زغالی در ته کباب درست می کنید، یک توری روی آن قرار می دهید و سپس دست به کار می شوید. مطمئن شوید که قسمتی از گریل خود را بدون زغال نگه دارید تا یک منطقه استراحت برای غذایی که خیلی سریع پخته می شود وجود داشته باشد.

بهترین راه برای ایجاد آتش در کباب پز استفاده از چیزی است که به آن راه انداز دودکش می گویند: یک استوانه فولادی با یک توری در قسمت پایین آن و یک دسته محکم در کناره آن. دو ورق روزنامه ی پهن شده را زیر توری بگذارید و سپس بالای توری را با زغال پر کنید. فندک یا کبریت را در گریل خود قرار دهید و روزنامه را روشن کنید. وقتی شعله های آتش از بالای آن بیرون زد و تمام زغال ها روشن شد، زغال ها را با احتیاط در پایه گریل بریزید.

راه انداز دودکش ندارید؟ از مایع آتش زنه استفاده کنید. یک تپه زغال چوب به اندازه یک جعبه کفش در پایین کباب پز خود بسازید، مایع آتش زنه روی آن بمالید و با احتیاط آن را آتش بزنید. وقتی تمام زغال چوب روشن شد، از برس گریل یا کاردک استفاده کنید تا زغالهای افروخته را در موقعیت خود قرار دهید.

زغال چوب ،

رایج ترین شکل زغال چوب قطعات یکنواخت از زغال خرد شده هستند. آنها به طور یکنواخت می سوزند و مدت زمان زیادی دوام می آورند و برای کباب کردن غذاهایی که مدتی طول می کشد و همچنین به عنوان پایه ای برای آتش های غیرمستقیم انتخاب خوبی هستند. افزودن یک یا دو تراشه چوب آغشته به آب به آتش بریکت های زغال چوب یک راه عالی برای افزودن دود به دستور پخت غیرمستقیم است. بعضی از زغال ها دارای موادی "روشنایی سریع" شامل یک موم یا شتاب دهنده هستند که به آنها اجازه می دهد بدون دودکش یا یک فندک روشن شوند. برخی احساس می کنند که طعم ناخوشایندی به غذا اضافه می کنند.

زغال سنگ که تقریباً کربن خالص است، به صورت تکه‌هایی فروخته می‌شود که به سرعت روشن می‌شوند و در دمای بسیار بالا می‌سوزند و برای استیک و همبرگر ایده‌آل هستند. نقطه ضعف زغال سنگ کلوخه این است که حرارت با دوام زیادی ندارد. پنجره پخت و پز روی آتش داغ زغال چوب کوچک است. اگر با حرارت غیرمستقیم آشپزی می کنید یا می خواهید برای مدت طولانی چیزی را روی آتش مستقیم بپزید، قطعات فشرده شدی زغالی می توانند انتخاب بهتری باشند.

نظرات

captcha Refresh

به این مطلب امتیاز دهید

تعداد کل امتیازات این مطلب 0

جدیدترین مقالات