به دنبال غذاهایی جدید برای کباب کردن در تابستان امسال هستید؟ درست کردن این 6 غذای متفاوت و خوشمزه با باربیکیو، مزهای کاملا متفاوت و غیر معمول برای شما دارد که باعث به آب افتادن دهانتان خواهد شد.قطعا روزهای گرم تابستان احساس خوب وقت گذراندن در فضای باز را به ارمغان میآورند و این روزهای گرم بهترین فرصت برای آن است که غذاهایی لذیذ را در فضای باز باغ یا ویلای خود در کنار خانواده و دوستان امتحان کنید.اما به جای این که طعم تکراری همبرگر و هات داگ ذغالی، یک بلال یا ذرت کبابی را بارها امتحان کنید، میتوانید چند ایده جدید برای باربیکیو کردن را امتحان کنید و مزههایی متفاوت را بچشید.
در اینجا برای شما 3 غذای متفاوت و خوشمزه دیگر را با باربیکیو را قرار دادهایم این 6 ایده هیجان انگیز و متفاوت، در ابتدا شما را متعجب خواهد کرد اما بعد از امتحان کردن طرفدار آنها خواهید شد.
با گریل کردن کاهو، سالادی لذیذ و خوشمزه برای دورهمیهایتان آماده کنید. کاهوی کبابی عطر و طعم شیرینتری داشته و بافتی ترد پیدا میکند فقط برای داشتن طعمی متفاوت از کاهو پیش از قرار دادن آن بر روی باربیکیو، ابتدا کاهو را به دو نیمه تقسیم کرده و سپس با برس کمی روغن گیاهی به آن بزنید و با نمک و فلفل مزهدار کنید. هر سمت از کاهو را به مدت سه دقیقه بر روی باربیکیو گریل کنید تا نیم پز شود. به همین سادگی شما سالادی متفاوت و خوشمزه خواهید داشت.
بیشترین ایدههایی که برای کباب کردن استفاده میشوند، جزو مواد غذایی هستند و کباب کردن میوهها کاری غیر معمول به حساب میآید. اما کباب پرتقال را از دست ندهید!
شاید پرتقال کبابی چهره غیر منتظرهای بر روی کیک ایجاد کنند اما حتما امتحان کردن آن برای شما لذت بخش خواهد بود. برای داشتن این برشهای پرتقال کبابی، آنها را با پوست یا بدون پوست به دو نیمه تقسیم کنید. هر طرف از پرتقال را یک دقیقه بر روی حرارت مستقیم قرار دهید تا برشته شوند.
میتوانید پرتقالها را خرد کرده داخل سالاد خود بریزید یا آن را با دیگر میوهها به سیخ بکشید و کباب کنید.
ایده دیگری که برای بیشتر طعم دار کردن و داشتن یک دسر خوشمزه پس از وعده غذایی میتوانید از آنها استفاده کنید، دارچین، وانیل، ماست یونانی و بستنی است هر کدام از اینها را میتوانید به پرتقال کباب شده بزنید و طعم متفاوت و بینظیر را تجربه کنید.
دوستداران طعم پنیر، این ایده خاص کباب کردن پنیر برای شما است. از آنجا که پنیر هالومی محکم است و نقطه ذوب بالایی دارد، فرم خود را از دست نمیدهد و وقتی آن را گریل میکنید، کاملا ذوب نمیشود و بافت خود را حفظ میکند. در نتیجه پس از کباب شدن میتوانید تکهای از آن را به تنهایی و یا در کنار سبزیجات، سالاد یا برگر و دیگر ساندویچها میل کنید.
برای داشتن چنین خوراک خوشمزهای، قطعات پنیر را با روغن زیتون مزهدار کرده و سپس هر طرف از آن را در حدود سه دقیقه بر روی باربیکیو گریل کنید تا قسمت بیرونی کاملا برشته و داخل آن نرم شود.
این 6 غذای متفاوت و خوشمزه با باربیکیو را مشاهده کردید و حتما از دیدن ایدهی میوههای کبابی متعجب شدید اما پیشنهاد میکنیم برای یک بار هم که شده آنها را امتحان کنید. بازی کردن با ایدهها و مزهها کمی هیجان را به میز شما میآورد و این فرصت را ایجاد میکند که به جای چشیدن طعمهای تکراری و همیشگی، مزههایی متفاوت را بر روی باربیکیو باغی خود خلق کنید. فقط فراموش نکنید که باید خلاق باشید.
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت گازاکس می باشد.