میتوانیم ساعتها دربارهٔ شگفتیهایی که با یک باربیکیو گازی گازاکس میتوانید انجام دهید صحبت کنیم. اما چیزی که شاید انتظارش را نداشته باشید، همین نکتهٔ بعدی است. اگر به شما بگوییم میتوانید روی باربیکیو گازیتان، با استفاده از ذغال، غذا کباب کنید چه؟ چه وسوسهانگیز!

میتوانیم ساعتها دربارهٔ شگفتیهایی که با یک باربیکیو گازی گازاکس میتوانید انجام دهید صحبت کنیم. اما چیزی که شاید انتظارش را نداشته باشید، همین نکتهٔ بعدی است. اگر به شما بگوییم میتوانید روی باربیکیو گازیتان، با استفاده از ذغال، غذا کباب کنید چه؟ چه وسوسهانگیز!
استفاده از سینی ذغال درست به آسانی روشن کردن باربیکیو گازی است. توریها و صفحههای پخشکنندهٔ حرارت روی مشعلها را بردارید، سینی ذغال را قرار دهید، آن را با ذغال چوب طبیعی پر کنید و به زغال ها حرارت بدهید. توریهای پخت را دوباره سر جای خود بگذارید و صبر کنید تا ذغالها سفید و آمادهٔ پخت شوند. حالا شما دارید با ذغال کباب میکنید!
استفاده از سینی ذغال میتواند فوقالعاده سرگرمکننده باشد و به شما اجازه میدهد در دستورهای غذاییتان خلاقیت بیشتری به خرج دهید. نهتنها میتوانید هنگام استفاده از باربیکیو گازی، طعم و هیجان ذغال را به غذاهایتان اضافه کنید، بلکه تصور کنید با افزودن تراشهها و تکههای چوب و ایجاد طعم دودی دلپذیر — مثل همان طعمی که فقط از یک باربیکیو ذغالی یا اسموکر به دست میآید — طعم را دو یا حتی سه برابر کنید.
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت گازاکس می باشد.