فیله گوساله یکی از لطیفترین قسمتهای گوشت قرمز است و اگر درست روی باربیکیو پخته شود، نتیجهای فوقالعاده خواهد داشت. در این مقاله یاد میگیرید چطور فیله گوساله را روی باربیکیو بهصورت حرفهای، بدون سفت شدن آماده کنید.
فیله گوساله یکی از لطیفترین قسمتهای گوشت قرمز است و اگر درست روی باربیکیو پخته شود، نتیجهای فوقالعاده خواهد داشت. در این مقاله یاد میگیرید چطور فیله گوساله را روی باربیکیو بهصورت حرفهای، بدون سفت شدن آماده کنید.
📌 فیله نیاز به پخت طولانی ندارد.
✔️ نمک بعد از پخت
✔️ عدم سوراخ کردن گوشت
✔️ استراحت 5 دقیقهای
✔️ پخت کوتاه و سریع
در باربیکیو گازاکس:
❌ پخت طولانی
❌ شعله کم در شروع
❌ ادویه زیاد
فیله گوساله غذای ظریفی است. با رعایت زمان و دمای درست، میتوانید روی باربیکیو یک فیله رستورانی و حرفهای آماده کنید.
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت گازاکس می باشد.