هیچ کس نمیداند این سس تیرهرنگ و دود زده، از چه زمانی به یکی از محبوبترین چاشنیها برای غذاهای گوشتی تبدیل شده؛ اما بعضیها میگویند این کریستف کلمب بود که وقت برگشتن از آمریکا، کمی از این سس را با خودش به اروپا آورد و آن را جهانی کرد. اگر از نظر شما هم لذت خوردن غذاهای گوشتی در سسهای متفاوتی که به آنها طعم میدهد خلاصه میشود، این مطلب را بخوانید. ما طرز تهیه سس باربیکیو خانگی را به شما آموزش میدهیم.
هیچ کس نمیداند این سس تیرهرنگ و دود زده، از چه زمانی به یکی از محبوبترین چاشنیها برای غذاهای گوشتی تبدیل شده؛ اما بعضیها میگویند این کریستف کلمب بود که وقت برگشتن از آمریکا، کمی از این سس را با خودش به اروپا آورد و آن را جهانی کرد. اگر از نظر شما هم لذت خوردن غذاهای گوشتی در سسهای متفاوتی که به آنها طعم میدهد خلاصه میشود، این مطلب را بخوانید. ما طرز تهیه سس باربیکیو خانگی را به شما آموزش میدهیم.
پیاز رنده شده نیم پیمانه
سیر کوبیده شده 4 حبه
آب مرغ یک پیمانه
سس گوجه فرنگی یک پیمانه
کارامل سیاه یک قاشق غذاخوری
گرد پاپریکا یک قاشق غذاخوری
نعنای خشک و آویشن یک قاشق چایخوری
خردل یک قاشق غذاخوری
برگ بو دو پر
شکر یک قاشق غذاخوری
فلفل قرمز یک قاشق چایخوری
سرکه سیر ترشی شش قاشق غذاخوری
آب لیمو یک قاشق غذاخوری
کره یک قاشق غذاخوری
روغن چهار قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
برای تهیه کارامل سیاه، کافی است نیم پیمانه شکر را با کمی آب در تابه کوچکی روی آتش ملایم ذوب کنید. تابه را مدام حرکت دهید تا همه جای شکر ذوب شده یکسان حرارت ببیند. این کار را آنقدر ادامه دهید تا شکر سیاه شود. همینکه دود از شکر سیاه شده بلند شد، یک پیمانه آب را با احتیاط در تابه بریزید و دوباره آن را به جوش بیاورید تا شکر سوخته در آب حل شود.
کارامل سیاه رقیق است و بخاطر رنگش در غذا استفاده میشود و مصرف زیاد آن غذا را تلخ میکند.
حالا که کارامل سیاهتان آماده شد، پختن سس باربیکیو را شروع کنید. ابتدا کره و روغن را روی آتش ملایم داغ کنید؛ پیاز را برای حدود پنج دقیقه در آن تفت بدهید تا طلایی شود. سیر را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر تفت دهید.
اجزای دیگر را هم در تابه بریزید و هم بزنید. آتش را تند کنید و 10 دقیقه به مواد برای پختن وقت دهید. در این فاصله چند بار مواد را هم بزنید و زیر و رو کنید. سپس در تابه را ببنید و آتش را کم کنید تا مواد سس برای 30 دقیقه دیگر در کنار هم بپزند. اگر در این فاصله نیاز شد، کمی آب جوش به مواد اضافه کنید.
پس از پخت، برگ بو را از قابلمه خاج کنید. این سس را در یخچال نگهدارید و هر بار کمی از آن را گرم کرده و روی کباب یا غذاهای دیگر بریزید.
میتوانید سس گوجهفرنگی مورد نیازتان را هم خودتان درست کنید و حتی اگر از قبل سیرترشی خانگی درست باشید، میتوانید با استفاده از سرکه ترشی خانگیتان در طرز تهیه سس باربیکیو تنها از ترکیبهای دستساز استفاده کنید.
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت گازاکس می باشد.