این مطلب را به دوست خود ارسال کنید

اطلاعات شما نزد گازاکس کاملا محفوظ می باشد

0

طرز تهیه پیتزا با باربیکیو – خوشمزه، ترد و رستورانی!

طرز تهیه پیتزا با باربیکیو – خوشمزه، ترد و رستورانی!
چکیده این مطلب : انتشار : 1280/09/23 0 نظر

پیتزای باربیکیویی یکی از جذاب‌ترین غذاهایی است که می‌توانید روی باربیکیو بپزید. باربیکیوهای گازاکس با درب محکم و قابلیت ایجاد حرارت یکسان، شرایطی شبیه فر پیتزا ایجاد می‌کنند.

طرز تهیه پیتزا با باربیکیو – خوشمزه، ترد و رستورانی!

پیتزای باربیکیویی یکی از جذاب‌ترین غذاهایی است که می‌توانید روی باربیکیو بپزید. باربیکیوهای گازاکس با درب محکم و قابلیت ایجاد حرارت یکسان، شرایطی شبیه فر پیتزا ایجاد می‌کنند.

 

مواد لازم

خمیر پیتزای آماده یا خانگی

سس گوجه یا سس باربیکیو

پنیر موزارلا

انتخابی: مرغ، قارچ، زیتون، فلفل دلمه‌ای

 

اگر قصد دارید در خانه خود باربیکیو گازی زغالی داشته باشید رو این لینک کلیک کنید.


مراحل پخت

1. باربیکیو را گرم کنید

مدل‌های گازی گازاکس را روی حرارت متوسط–روبه‌بالا قرار دهید.

وجود درب دو جداره کمک می‌کند حرارت پایدار بماند.

 

2. خمیر را نیم‌پز کنید
خمیر را به‌صورت مستقیم روی گریل بگذارید تا یک سمت آن کمی برشته شود.


3. مواد را اضافه کنید
سمت خام خمیر رو بالا بگذارید و سس، پنیر و مواد دلخواه را اضافه کنید.


4. درپوش را ببندید
این مرحله مهم‌ترین بخش است.
به‌لطف درب عایق‌شده باربیکیوهای گازاکس، حرارت چرخشی باعث پخت یک‌دست پیتزا می‌شود.


5. بردارید و سرو کنید
زمانی که پنیر کاملاً آب شد، پیتزا آماده است.

نظرات

captcha Refresh

به این مطلب امتیاز دهید

تعداد کل امتیازات این مطلب 0

جدیدترین مقالات