این مطلب را به دوست خود ارسال کنید

اطلاعات شما نزد گازاکس کاملا محفوظ می باشد

0

باربیکیو

اجاق باربیکیو را روشن کنید و سس را آماده کنید، وقت آن است که تبدیل به یک سرآشپز مخصوص غذاهای کبابی با باربیکیو شوید! ما در ادامه، دستورپخت‌هایی ساده از غذاهای کبابی خوشمزه‌ای ذکر خواهیم کرد که به شما انگیزه‌ی بسیار زیادی برای آشپزی با باربیکیوی محبوبتان می‌دهد.   

آشپزی با باربیکیو ریزه‌کاری‌هایی دارد که اگر می‌خواهید در پختن غذاهای کبابی استاد شوید، باید به آن‌ها تسلط داشته باشید. ما در ادامه، انواع نکات و ترفند‌های مختلف برای کبابی کردن یک غذا روی باربیکیوی محبوبتان ارائه می‌دهیم. از همبرگرهای آبدار گرفته تا استیک‌های کاملا پخته شده، این راهنما را دنبال کنید و در کمترین زمان به استاد آشپزی با باربیکیو تبدیل شوید. پختن غذا روی آتش به دوران باستان باز می‌گردد. 

  همیشه کیفیت یکی از عواملی است که صنعتگران برای تولیدات خود دغدغه ای خاص برای آن داشته و دارند. در معضلات اقتصادی امروز جامعه تولید محور ما، برقراری تعادلی میان کیفیت و قیمت خود نکته ای مهم است. هنگامی که قصد خرید باربیکیو برای خود دارید، ممکن است این سوال برای شما بوجود بیاید که چه باربیکیویی مناسب وخوب است؟ و به دنبال ویژگی هایی بگردید که یک باربیکیو باید داشته باشد تا از کیفیت آن مطمئن شوید. ما در این مقاله از عواملی که با آن کیفیت باربیکیو گازاکس را تضمین میکنیم سخن می‌گوییم و با بررسی آن شما را در انتخابتان یاری می‌کنیم.

  اگر اهل کباب‌پزی و استفاده از اجاق باربیکیو باشید، شاید به ذهنتان این سوال خطور کرده باشد که تاریخچه باربیکیو از کجا آغاز شد و ابتدا چه کسانی به این سبک پختن غذا علاقه‌مند شدند. شاید تعجب کنید که «باربیکیو» هم برای خود، یک دیرینه‌ی تاریخی پرسروصدا داشته باشد. اما واقعا دارد و ما در این مقاله قرار است راجع به همین موضوع با شما صحبت کنیم.

سبزیجات کباب شده می‏ توانند همراه با غذا‏های کبابی دیگر و یا سایر سبزیجات سرو شوند و این سبزیجات کبابی طعم بی نظیری به خود می گیرند!

قبل از هر چیز باید بگویم که گریل کردن بیشتر به سرخ کردن شبیه است و تفاوت شان این است که در گریل از روغن استفاده نمیشود.

اگر باغ یا ویلایی داشته باشید بی‌ترید دوست دارید که در کنار خانواده و دوستان‌تان از طبیعت و هوای مطبوع آن لذت ببرید. تجهیزات باغی بسیاری هستند که ضیافت شما را دلچسب‌تر خواهند کرد و یکی از آنها باربیکیو است. یک باربیکیو یا کباب پز، با حرارت یک نواختی که تولید می‌کند، بهترین گزینه برای طبخ غذاهای گوشتی است. کباب کردن انواع گوشت و سبزیجات و تهیه یک خوراک لذیذ قطعا می‌تواند مهمانی و دورهمی‌هایتان را گرم‌تر کند. اما برای انتخاب یک مدل مناسب برای بالکن، باغ یا ویلا چه چیزهایی را باید مد نظر قرار دهید؟

نمونه ای از المان هایی که امروزه افراد زیادی به استفاده از آن در طراحی باغ، حیاط خلوت و حتی تراس خانه خود تمایل دارند، باربیکیو می باشد. این المان انواع مختلفی داشته و از این رو می تواند نیازهای مختلف افراد با توجه به فاکتورهای مختلف را فراهم کند. در این میان باربیکیو آجری به دلیل ساخت آسان، مقرون به صرفه بودن و زیبایی، نمونه ای از پرطرفدارترین انواع کباب پز می باشد. در ادامه این مطلب از گازاکس به بیان جزئیات بیش تر در مورد این المان، مزایا، معایب و نحوه ساخت آن خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید.

غذاهایی که بر روی آتش پخته شده و یا روی باربیکیو کباب می شوند طعمی اصیل به خود می گیرند؛ به طوری‌ که می شود گفت این طعم تکرار نشدنی است و به‌ هیچ‌ عنوان غذاهای خانگی پخته‌ شده بر روی گاز و یا فر به این اندازه لذیذ نیستند.

در این مقاله گروه گازاکس شما را راهنمایی میکند که چگونه میتوان مرغ و سبزیجات را به بهترین شکل ممکن گریل کنیم.

کتف و بال مرغ کبابی یکی از انواع غذاهای خوشمزه بین المللی است که با طعم ها و دستورهای بسیار متنوعی تهیه می شود. این غذای خوشمزه دارای دستورهای متنوعی است و می توانیم آنرا روی منتقل ذغال درست کنیم، یا مانند این دستور بال و کتف مرغ را درون فر کباب کنیم. این غذای خوشمزه را علاوه بر اینکه می توانیم به عنوان یک شام یا نارهار ساده درست کنیم، می توانیم به عنوان یک غذای شیک و مجلسی برای مجالس و مهمانی های خود نیز تهیه کنیم. موادی که برای مرینت یا طعم دار کردن کتف و بال مرغ استفاده می کنیم سلیقه ای است و می توانیم به دلخواه آنها را تغییر دهیم، برای مشاهده این آموزش آشپزی در ادامه با سایت آموزشی گازاکس همراه باشید.

ماهی کبابی یکی از انواع کباب های خوشمزه بین المللی است که با طعم های متنوعی طبخ می شود، برای مشاهده این آموزش در ادامه با سایت گازاکس همراه باشید.