قبل از هر چیز باید بگویم که گریل کردن بیشتر به سرخ کردن شبیه است و تفاوت شان این است که در گریل از روغن استفاده نمیشود.
در ابتدا باید بدانیم که برای گریل کردن به حرارتی بالای 350 درجه فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد نیاز است.
برای گریل کردن بعد از طعم دار کردن گوشت با ادویه ها و روغن ها از مهمترین مولفه ها این است که درجه داخل تنوره باربیکیو یا هر وسیله ی دیگری که دارید باید حداقل 180 درجه سانتیگراد را داشته باشد.
باربیکیو چیست ؟ هر آنچه درباره باربیکیو باید بدانید
این میزان از حرارت باعث بسته شده منافظ گوشت می شود و از خارج شدن آب میان بافتی گوشت جلو گیری می نماید البته طرف دیگر را هم به همین صورت باید گریل کرد که در نتیجه قطعه گریل شده آب دار بوده یا بهتر بگویم خشک نمی شود.
جهت گسب اطلاعات از مرکز فروش باربیکیو در تهران کلیک کنید
راه درست گریل کردن
1- زیاد برگردان نکنید در مقابل تمایل به برگرداندن بیش از حد گوشت خود مقاومت کنید. ...
آنچه من از تجارب خود و دیگران دریافته ام این است که بهترین راه برای آموختن درست کردن یک گوشت یا مرغ بریانی یا همان گریل کردن فقط تجربه گردن است یعنی اگر می خواهید به اندازه کافی در این کار مهارت پیدا کنید باید به اندازه کافی تجربه داشته باشید هر چقدر هم که نکات مختلف بدانید باز هم شاید نتوانید بهتر از کسیکه هر روز این کار را انجام می دهد بریانی درست کنید.
شاید بیشترین سوالی که از من می پرسند این است که چقدر باید زمان پخت طول بکشد؟ و همچنین هر کتاب آشپزی بسته به سس و نوع گوشتی که باید پخته شود زمان مشخصی را ارئه می دهند. بار دیگر می گویم که باید با توجه به اجاق خود و تجربه این زمان را بیابید. توصیه من به شما این است که از کتاب آشپزی مورد علاقه خود استفاده کنید اما در فواصل زمانی گوشت خود را چک کنید تا ببینید به اندازه کافی پخته یا هنوز خام است.
مثلاً یک قانون عمومی هست که من از آن پیروی می کنم وقتی که می خواهم یک استیک را به مدت 10 دقیقه گریل کنم ابتدا به مدت دو نیم دقیقه آن را گریل می کنم سپس آنرا به اندازه 90 درجه می چرخانم و می گذارم دو نیم دقیقه در این وضعیت باشد و دو نیم دقیقه بعد سمت دیگر استیک حرارت ببیند و همینطور کار خود را ادامه می دهم تا کار گریل پایان یابد و در این میان چک می کنم که چقدر پخته است. میزان نرمی گوشت هم نشان می دهد که چقدر پخته شده است.
آنچه در این مقاله خواندید اطلاعاتی برای شروع به کار بود اما باز هم می گویم بهترین راه این است که تجربه کنید بهترین بریانی را با تجربه می توانید تهیه کنید پس آماده شوید برای یک تجربه دیگر!
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت گازاکس می باشد.