این مطلب را به دوست خود ارسال کنید

اطلاعات شما نزد گازاکس کاملا محفوظ می باشد

0

گریل چیست؟

گریل چیست؟
چکیده این مطلب : انتشار : 1403/03/30 0 نظر

نوعی از پختن غذا است که با حرارت بسیار زیاد که از بالا و پایین بر رو و زیر غذا تابیده تا پخته شود را گریل می گویند.

همچنین گریل عبارت است یک صفحه یا یک توری میله ای از جنس فلز که غذا را بر روی آتش می پزند.

 

نوعی از پختن غذا است که با حرارت بسیار زیاد که از بالا و پایین بر رو و زیر غذا تابیده تا پخته شود را گریل می گویند.

همچنین گریل عبارت است یک صفحه یا یک توری میله ای از جنس فلز که غذا را بر روی آتش می پزند.

 

گریل، گریل چیست، گریل چیه، زغال، انواع باربیکیو، دودی کردن

 

اصولا به ظروف پخت و پزی که از میله های موازی تا بر روی آن مواد در معرض حرارت بالا قرار می گیرد را گریل می گویند.

این حرارت می تواند از چوب، زغال، گاز یا برق باشد.

باربیکیو، وسیله ای است که می توانید برای گریل کردن استفاده نمایید.

فرق دودی کردن و باربیکیو و گریل در میزان حرارت آنهاست.

باربیکیوها هم انواع مختلفی دارند:

  • چوبی
  • زغالی
  • گازی
  • برقی

 

گریل، گریل چیست، گریل چیه، زغال، انواع باربیکیو، دودی کردن

 

گریل کردن روشی برای پخت حرارت خشک با استفاده از حرارت مستقیم و تابشی است. گریل کردن می‌تواند گوشت و سبزیجات را خیلی سریع بپزد و این می‌تواند تجربه بسیار دلچسبی را در هر روز از هفته برای شما رقم بزند.

 

پخت و پز روی گریل از فرآیندی به نام تشعشع حرارتی (تابشی بودن حرارت) بهره می‌برد. منبع گرما می‌تواند از بالا یا پایین غذا باشد، اما ما معمولاً زمانی که منبع بالای غذا باشد، غذا را «برویل» می‌کنیم. بیشتر گریل ها از زیر گرم می‌شوند.

 

فواید گریل کردن

زمان: به دلیل حرارت زیاد، گریل کردن می تواند راهی سریع برای پخت باشد. شما می‌توانید با گریل کردن سیخ ماهی یا میگو را در چند دقیقه یا یک مرغ کامل را در کمتر از یک ساعت کباب کنید.

طعم: هیچ چیز نمی‌تواند جایگزین طعم گوشت زغالی پخته شده روی شعله باز باشد.

بافت: گریل کردن قسمت بیرونی گوشت را کمی می‌سوزاند، مغز گوشت نیز بافت جالبی دارد و به شما امکان تجربه یک گوشت آب‌دار را می‌دهد.

مغذی: یکی از چیزهای خوب در مورد گریل کردن این است که نیازی به استفاده از روغن زیادی ندارید. با این حال، با طعم‌دارکردن (مرینت) گوشت و سبزیجات قبل از کباب کردن ممکن است هر گونه ترکیبات سرطان زا را که با کباب کردن در دمای بالا به وجود می‌آید کاهش دهید. همچنین در صورتی که بخواهید از روغن استفاده کنید، تنها به میزان بسیار بسیار کم می‌توانید روغن را با قلم برروی صفحه گریل بمالید.

 

هنگامی که به گریل کردن فکر می کنید، دو گزینه اصلی وجود دارد:  گریل گازی یا زغالی. در این مقاله در مورد مزایا و معایب هر روش بحث خواهم کرد.

گریل، گریل چیست، گریل چیه، زغال، انواع باربیکیو، دودی کردن

 

گریل کردن گازی: این سبک گریل کردن بسیار راحت است، اما پخت و پز با پروپان دمای فوق العاده بالایی که یک گریل زغالی می تواند د اشته باشد را ندارد. پروپان، یک گاز هیدروکربنی قابل اشتعال، در گاز طبیعی وجود دارد ودر واقع همان سوخت موجود در کپسول گاز است. گریل‌های گازی را اغلب می توان در پاسیو و بالکن استفاده کرد، اما گاهی اوقات بزرگتر هستند و جابجایی آنها دشوارتر است. در هر صورت، پیشنهاد می‌شود که یک کپسول اضافی گاز به عنوان پشتیبان داشته باشید زیرا هیچ کس نمی‌خواهد گاز پخت و پز را در نیمه راه برگرها تمام کند.

گریل، گریل چیست، گریل چیه، زغال، انواع باربیکیو، دودی کردن

 

گریل کردن زغالی: استفاده از گریل کردن  زغالی سنتی می‌تواند واقعا سرگرم کننده باشد. اول از همه، همه کاره است و بسته به چیزی که در حال پختن هستید، چندین ترتیب مختلف زغال را امکان‌پذیر می‌کند. گریل زغالی پتانسیل این را دارد که بسیار داغ شود و نتایج بسیار خوبی برای کباب کردن به همراه دارد. با این حال، باید یاد بگیرید که چگونه یک گریل زغالی را روشن کنید، و همچنین باید زغال اضافی را در مکانی خشک و به دور از المنت نگهداری کنید. وقتی صحبت از انتخاب زغال می‌شود، یک سوال مطرح میشود.آیا شما باید از زغال کلوخه (lump charcoal)  یا بریکت (briquette) برای گریل کردن استفاده کنید؟

 

گریل، گریل چیست، گریل چیه، زغال، انواع باربیکیو، دودی کردن

 

گریل زغالی: بریکت در مقابل زغال کلوخه

 

تنظیم زغال در کباب‌پز

زغال کلوخه سنگی نسبت به بریکت‌ها داغ‌تر می‌سوزد، اما ممکن است نیاز به مدیریت کمی داشته باشند تا حرارت را ثابت نگه دارد. بریکت‌ها بر خلاف زغال کلوخه خالص، محصولات فرعی چوبی هستند که با افزودنی‌ها و مواد شیمیایی فشرده شده‌اند که به آن‌ها کمک می کند تا سریع روشن شوند و به طور مداوم بسوزند.

گریل، گریل چیست، گریل چیه، زغال، انواع باربیکیو، دودی کردن

 

آن‌ها سوختگی پایدارتری ایجاد می‌کنند و دمای ثابت را برای مدت طولانی‌تری با نیاز به دستکاری کمتر نسبت به زغال‌های کلوخه حفظ می‌کنند. بریکت‌ها آماده روشن شدن با یک کبریت هستند، در حالی که زغال چوبی به یک استارتر دودکش یا مایع آتش‌زنه نیاز دارد. هر دو روش برای روشن کردن زغال سنگ در زیر توضیح داده شده است.

 

گریل، گریل چیست، گریل چیه، زغال، انواع باربیکیو، دودی کردن

 

نحوه روشن کردن کباب‌پز زغالی

 

استفاده از استارتر دودکش برای روشن کردن زغال

شاید بهترین راه برای روشن کردن کباب‌پز زغالی استفاده از یک استارتر دودکش باشد، یک استوانه فلزی معمولی با دسته‌ای که باعث می‌شود زغال‌ها روشن شوند.

دودکش را با مقدار مناسب زغال پر کنید و روی رنده پایین گریل قرار دهید. یک دودکش استاندارد حدود 100 بریکت را در خود جای می دهد، اما بسته به اندازه گریل شما، ممکن است به این تعداد نیاز نداشته باشید.

دستورالعمل های دودکش را دنبال کنید تا یک یا دو ورق روزنامه به پایین استارتر اضافه کنید. روزنامه را در چند نقطه روشن کنید. همانطور که روزنامه در محفظه زیر می سوزد، شعله های آتش لبه های زغال چوب را روشن می کند. از دریچه‌های دودکش نگاه کنید تا بررسی کنید که آیا زغال مشتعل و خاکستری شده است.

پس از 8 تا 10 دقیقه، ممکن است زغال‌ها از طریق دریچه‌ها شروع به درخشش کنند و شعله‌ها روی لایه بالایی زغال شروع به سوسو زدن کنند. آنها را داخل توده ای بریزید و صبر کنید تا عمدتاً خاکستری رنگ شوند. سپس، زغال‌ها را پخش کنید. کل فرآیند تقریباً 15 دقیقه طول می کشد.

گریل، گریل چیست، گریل چیه، زغال، انواع باربیکیو، دودی کردن

 

نظرات

captcha Refresh

به این مطلب امتیاز دهید

تعداد کل امتیازات این مطلب 1

جدیدترین مقالات