این مطلب را به دوست خود ارسال کنید

اطلاعات شما نزد گازاکس کاملا محفوظ می باشد

0

نرم ترین و خوشمزه ترین ساق ران مرغ

نرم ترین و خوشمزه ترین ساق ران مرغ
چکیده این مطلب : انتشار : 1280/09/23 0 نظر

نسل جدید باربیکیو های گازاکس این امکان را دارد که به راحنی و خیالی آسوده و با کمترین هزینه یک غذای با کیفیت میل تمایید

نرمترین و خوشمزه ترین ساق ران مرغ

نسل جدید باربیکیو های گازاکس این امکان را دارد که به راحنی و خیالی آسوده و با کمترین هزینه یک غذای با کیفیت میل تمایید

ابتدا ساق های ران را تمیز شسته و بر روی قسمت گوشتی آنها با چاقو 2 تا 3 خط می اندازیم

با توجه به تعداد ران ها مقداری پیاز را خورد کرده و با نمک و ادویه با ران ها درون ظرفی مناسب می ریزیم

رب گوجه فرنگی را با روغن تفت دهید و مقداری هم فلفل قرمز اضافه کرده و نسبت به حجم مواد آب چوشیده اضافه نموده و بگذارید کمی بجوشد.

بعد از خنک شدن سس بر روی مرغ ها ریخته و بگذارید حدود 8 تا 10 ساعت استراحت کند

حالا باربیکیوی مدل گازاکس پرو را روشن کرده و برای 5 دقیقه روشن کرده و درب آن را بسته نگه دارید تا فضای داخل باربیکیو گرم شود

بطور کلی وقتی درجه ترمومتر در وسط قرار گرفت زمان خوبی برای ورود ساق های ران به داخل باربیکیو می باشد

حالا ساقهای ران را مانند تصویر آویزان نموده و شعله باربیکیو را در کمترین حالت قرار داده با درب بسته و بعد از نیم ساعت ساق ها را بچرخانید و حدو نیم ساعت دیگر با درب بسته باربیکیو را روشن نگه دارید لازم به ذکر است در فضای باز که باربیکیو در معرض باد قرار میگیرد باید محافظی برای خاموش نشدن شعله ها در نظر بگیرید.

 

برای خرید این باربیکیو بر روی این متن کلیک کنید.

 

بر روی صفحه گریل هم می توانید کتف و بال مرینت شده را همزمان گریل نموده و میل نمایید.

 

 

نظرات

captcha Refresh

به این مطلب امتیاز دهید

تعداد کل امتیازات این مطلب 1

جدیدترین مقالات