این مطلب را به دوست خود ارسال کنید

اطلاعات شما نزد گازاکس کاملا محفوظ می باشد

0

گریل و دودی کردن به وسیله باربیکیو

گریل و دودی کردن به وسیله باربیکیو
چکیده این مطلب : انتشار : 1403/03/25 4 نظر

هیچ میدانید برای گریل کردن حرارتی که مورد نیاز است چند برابر دودی کردن است؟

برای دودی کردن باید مقداری چوب درختان میوه و معطر را در حرارتی حدود 80 تا 200 درجه سانتیگراد نه بیشتر قرار داد در صورتی که برای گریل کردن حداقل 330 درجه سانتیگراد حرارت نیاز داریم.

 

برای دودی کردن باید مقداری چوب را در حرارتی حدود 80 تا 200 درجه سانتیگراد نه بیشتر قرار داد در صورتی که برای گریل کردن حداقل 330 درجه سانتیگراد حرارت نیاز داریم.

 

دنده های دودی بر روی توری یا صفحه گریل

آتش سالم و زغال خوب از مهمترین مولفه ها برای پخت غذا با باربیکیو گازاکس می باشد! شما بدون نیاز به مراقبت مداوم از آتش یا نظارت بر دود و گرما، می توانید دودی کردن را بسیار آسان انجام دهید.

 

سنت لوئیس

این سبک دارای یک پوسته نازک و ترد است. ما دنده های پشت بره به سبک سنت لوئیس را آزمایش کردیم. به طور کلی، گازاکس این سبک را ترجیح می‌دهد. برای انتخاب سس هم، ما با یک ترکیب متعادل از سرکه و شیرینی استفاده کردیم که واقعاً اجازه می دهد طعم دودی گوشت بدرخشد.

 

باربیکیو، باربیکیو-ایرانی، باربیکیو-چیست، نکات-باربیکیو، گازاکس، باربیکیو-گازاکس

 

گریل کردن مرغ با نمک خشک

روشی که گازاکس برای خشک کردن مرغ به شما ارائه می دهد خشک کردن با نمک خشک است تکنیکی که به آب گیری مرغ نسبت به روش های دیگر تمیز تر است که در نهایت منجر به یک مرغ دودی خوش طعم می شود. شما می توانید آب گوشت مرغ را فقط با نمک و فلفل خشک کنید، ما با اضافه نمودن مقداری ادویه خوش طعم و یک سس مایونز خامه ای توانستیم تا یک مرغ کبابی دودی را به نمایش بگذاریم.

 



باربیکیو، باربیکیو-ایرانی، باربیکیو-چیست، نکات-باربیکیو، گازاکس، باربیکیو-گازاکس، دودی-کردن، گریل، گریل کردن

 

شیرینی در طعم دار کردن گوشت

گازاکس پیشنهاد می کند که با مالش دادن مقداری شکر بر روی استیک ها می توان در هنگام ذوب شدن، چسبندگی ایجاد کند تا دود حاصل از خرده‌های چوب به راحتی به گوشت بچسبد و در آن نفوذ کند. مقدار دودی کردن بستگی به تراشه‌های چوبی است که با آن دود ایجاد می‌کند که مکمل گوشت است. برای دودی کردن بیشتر، یک مشت دیگر خرده چوب خیس شده را در مرحله آخر پخت اضافه کنید.

 

 

گوشت دودی

گوشت دودی همیشه یکی از پر طرفدارترین است.

از چیپس ذرت با طعم باربیکیو به می توانید برای ایجاد دود اضافه استفاده کنید.

 

 

گریل و دودی کردن ماهی غزل آلا

شما در باربیکیوی گازاکس می توانید تنها در حدود 20 دقیقه بر روی باربیکیو گازاکس ماهی را گریل و دودی نمایید. حتی می توانید روی آن را با ترکیبی خوش طعم از شوید، سیر، لیمو ترش و سس مایونز بپوشانید تا از مرطوب ماندن ماهی اطمینان حاصل کنید.البته ترفند دیگری برای پخت کامل ماهی سالمون این است که آن را با پوست گریل کنید، سپس با استفاده از یک کاردک پوست ماهی را برای سرو از گوشت جدا کنید.

 

 

باربیکیو، باربیکیو-ایرانی، باربیکیو-چیست، نکات-باربیکیو، گازاکس، باربیکیو-گازاکس، دودی-کردن، گریل، گریل کردن

 

دودی کردن سینه مرغ 2 تا 3 کیلویی

در ابتدا سینه 2 تا 3 کیلویی را با ادویه جات مالیده و سپس به مدت 5 تا 7 ساعت روی چوب بلوط دود می شود تا حداکثر طعم واقعی کباب به دست آید.

 

 

باربیکیو، باربیکیو-ایرانی، باربیکیو-چیست، نکات-باربیکیو، گازاکس، باربیکیو-گازاکس، دودی-کردن، گریل، گریل کردن

 

گازاکس لذت یک دورهمی خاطره انگیز

 

 

 

نظرات

captcha Refresh
ایلیا مهربانی
۰۰
پاسخاین مطلب بسیار کاربردی است ضمن اینکه از این باربیکیو گازاکس بارها استفاده کرده و آن را به مصرف کنندگان عزیز توصیه میکنم.
مهدی مسعودیان
۰۰
پاسخبی نظیر بود مطلبتون/ من از باربیکیو هاتون سال گذشته استفاده کردم و تبریک میگم که کیفیت کارهاتون عالین/
نعا نافع
۰۰
پاسخخوب
میرزاپور
۰۰
پاسخلذت بردم

به این مطلب امتیاز دهید

تعداد کل امتیازات این مطلب 2

جدیدترین مقالات