فرآیند گریل کردن بیشتر از آن که شبیه به باربیکیو باشد، به فرآیند سرخ کردن شباهت دارد. برعکس باربیکیو کردن، زمانی که میخواهید گوشت را از طریق فرآیند گریل آماده کنید، باید آن را به ورقههای نازک تقسیم کنیم. در فرآیند باربیکو، گوشت مغز پخت میشود و اطراف آن آبکی باقی میماند اما در فرآیند گریل ، تمام گوشتی که روی دستگاه گریل قرار میگیرد سرخ میشود. خب حالا که فرق گریل کردن و باربیکیو را میدانید وقتش شده که مهمانی راه بیندازید و دوستانتان را به یک ضیافت فوقالعاده باربیکیو دعوت کنید.
برای افرادی که استاد گریل کردن هستند خوب شاید من حرف زیادی برای گفتن نداشته باشم اما برای کسانیکه می خواهد از این فنون برای گریل کردن در خانه استفاده کنند نکاتی ارائه می دهم که فکر می کنم راه گشا باشد. قبل از هر چیز باید بگویم که احتمالا نکات بسیاری درباره تکنیک های گریل کردن دیده اید یا شنیده اید اما آنچه در این مقاله می بینید گزیده ای از آنهاست که به نظر من بهترین آنها است.
هنگامی که به کباب فکر می کنید؛ تصور این است که غذای سریع و آسانی است که در کمتر از یک ساعت با حرارت بالا و مستقیم تهیه می شود. البته درباره جوجه کباب این مسئله درست است. اما اگر شما به مرغ علاقه ندارید، برخی از گوشت های دیگر که برای کباب کردن مناسب هستند را باید امتحان کنید. گوشت گاو و گوسفند یا گوشت های دریایی از این جمله است. برای گیاه خواران هم، سبزیجات برای کباب کردن عالی است!
زغال یکی از مواد مصرفی ایرانیها و بخش جدایی ناپذیری از انهاست، ما سالهاست استفاده از زغال را برای کشیدن قلیان، درست کردن کباب و چایی اتیشی به شعله گاز ترجیح داده ایم، پخت غذا با زغال طعم مانند طعم صحرا به غذا می بخشد که باعث خوشمزه تر شدن غذا میشود، ولی گاز از چنین محبتی بی نصیب است.
قبل از هر چیز باید بگویم که گریل کردن بیشتر به سرخ کردن شبیه است و تفاوت شان این است که در گریل از روغن استفاده نمیشود.
آشپزی با باربیکیو ریزهکاریهایی دارد که اگر میخواهید در پختن غذاهای کبابی استاد شوید، باید به آنها تسلط داشته باشید. ما در ادامه، انواع نکات و ترفندهای مختلف برای کبابی کردن یک غذا روی باربیکیوی محبوبتان ارائه میدهیم. از همبرگرهای آبدار گرفته تا استیکهای کاملا پخته شده، این راهنما را دنبال کنید و در کمترین زمان به استاد آشپزی با باربیکیو تبدیل شوید. پختن غذا روی آتش به دوران باستان باز میگردد.
هیچ میدانید برای گریل کردن حرارتی که مورد نیاز است چند برابر دودی کردن است؟ برای دودی کردن باید مقداری چوب درختان میوه و معطر را در حرارتی حدود 80 تا 200 درجه سانتیگراد نه بیشتر قرار داد در صورتی که برای گریل کردن حداقل 330 درجه سانتیگراد حرارت نیاز داریم.
نوعی از پختن غذا است که با حرارت بسیار زیاد که از بالا و پایین بر رو و زیر غذا تابیده تا پخته شود را گریل می گویند. همچنین گریل عبارت است یک صفحه یا یک توری میله ای از جنس فلز که غذا را بر روی آتش می پزند.
توجه داشته باشید حتما برای اتصال باربیکیو از شلنگ مخصوص گاز استفاده شود که طول آن نباید بیشتر از 2 متر باشد و ابتدا و انتهای شلنگ باید با بست مخصوص، بسته شود. برای استفاده ابتدا باربیکیو را در محوطه باز به مدت 5 دقیقه با شعله زیاد روشن نگه دارید تا بو و دود ناشی از سوختن رنگ داخل منقل برطرف گردد، بهتر است درب روی باربیکیو چند بار برای خارج شدن دود و حرارت باز شود.
تجهیزات باربیکیو افسانههای عامیانه بیشماری در مورد پخت گوشت و اینکه آنرا چگونه می شود تشخیص داد وجود دارد، اما راه مطمئن برای انجام این کار فقط یک دماسنج دیجیتالی است که ابزاری ارزشمند برای کباب کردن است.
باربیکیو گازاکس؛ تجربه لذتبخش پخت و پز یکی از مهمترین دلایلی که باربیکیوهای گازاکس محبوب هستند، تجربهای است که در هنگام پخت و پز به شما ارائه میدهند. گازاکس در طراحی باربیکیوهای خود به راحتی استفاده و انجام هر نوع پخت و پز توجه ویژهای کرده است. سیستمهای حرارتی متعادل و یکنواخت در این باربیکیوها باعث میشود غذا به طور یکسان و با طعمی دلپذیر پخته شود.
باربیکیو ذغالی یکی از لذتبخش ترین روش های آشپزی در فضای باز است که طعم دودی و خاصی به غذاها می دهد؛ طعمی که با هیچ روش دیگری قابل مقایسه نیست. اما برای رسیدن به یک نتیجه عالی، تنها داشتن باربیکیو کافی نیست. دانستن اصول درست استفاده از باربیکیو ذغالی...
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت گازاکس می باشد.