اجاق باربیکیو را روشن کنید و سس را آماده کنید، وقت آن است که تبدیل به یک سرآشپز مخصوص غذاهای کبابی با باربیکیو شوید! ما در ادامه، دستورپختهایی ساده از غذاهای کبابی خوشمزهای ذکر خواهیم کرد که به شما انگیزهی بسیار زیادی برای آشپزی با باربیکیوی محبوبتان میدهد.
سس باربیکیو خانگی شیرین و تند را چند روز قبل از آشپزی خود درست کنید تا طعمها با هم ترکیب شوند. سپس سس را با برس به سرتاسر مرغ بمالید و آن را کبابی کنید. اگر برس ندارید، سس را با چند شاخه رزماری روی مرغ بمالید، به این ترتیب بوی زهم آن تا حد ممکن از بین میرود.
اگر پای دندههای کبابی در باربیکیو در میان باشد، باید به سس آن هم واقعا توجه شود. لعاب این دندههای کبابی با سس سویا و زنجبیل تازه فوقالعاده میشود.
این لعاب که با شکر قهوهای، کچاپ و رزماری درست شده است، برای گوشت خوک کبابی بسیار مناسب است. بعد از اینکه گوشت خوک را از باربیکیو خارج کردید، چند دقیقه آن را به حال خود بگذارید تا لعاب مورد نظر، دوباره در سطح آن پخش شود و سپس، برای میل آن اقدام کنید.
باربیکیو دوستها، عاشق این هستند که هر چیزی را گریل و کبابی کنند. از غذا گرفته تا سالاد و دسر! این لقمههای پیچیده شده با بیکن میتوانند بهترین دسر یا پیشغذای کبابی مورد نظر شما باشند.
بال مرغ کبابی بهترین و البته محبوبترین دستور پخت برای مهمانیها و آشپزی با باربیکیو است. توصیه میکنیم که به جای سس بوفالو، لعاب شیرین عسل-زنجبیل را امتحان کنید.
این سس تند و قهوهای رنگ با همه چیز یک ترکیب فوقالعاده ایجاد میکند، از پای مرغ گرفته تا گوشت گاو و گوساله. پس با استفاده از باربیکیوی خود، این سس را تهیه و برای بعد ذخیره کنید. حتی میتوانید از آن به دوستانتان هدیه دهید.
اگر زمان کامل برای آشپزی با باربیکیو ندارید ولی هوس غذای کبابی کردهاید، این ساندویچهای آسان و سریع کبابی را با مرغی که از قبل پخته شده و یک سس خانگی خوشمزه، امتحان کنید.
دنده به سبک کنزاسیها
دندهی خوک، گاو یا مرغ را اگر به آهستگی با باربیکیو کبابی کنید، میتوانید یک غذای خوشمزه به سبک اهالی کنزاس آمریکا بخورید.
اگر اهل آشپزی با باربیکیو هستید، به احتمال زیاد، به برگرها نیز علاقهی زیادی دارید. در واقع، برگرها جزو اصلیترین غذاهای کبابی هستند و در یک میهمانی خانوادگی، بهترین گزینه برای باربیکیو محسوب میشوند. این راز را به کسی نگویید، ولی مقدار کمی جو دو سر زودپز و یک تخم مرغ به حجیم شدن برگر شما کمک و از خرد شدن گوشت گاو روی گریل جلوگیری میکند. آنها را به سس باربیکیو آغشته کنید تا بتوانید برگرهای خود را به یک سطح کاملاً جدید ببرید.
آلبالوهای تازه یا یخ زده به سس باربیکیو، عمق، رنگ و مزهای فراموش نشدنی میبخشند. این دینامیت روی دندههای خوک، گاو یا حتی مرغ، میتواند شما را برای همیشه، از طرفداران آلبالوهای کبابی سازد.
ترشی مخصوص استیک
استیکهای خود را قبل از اینکه کباب کنید، با سس ترش مخصوص خود آغشته کنید و سپس آن را روی حرارت مورد نظر بگذارید. این مواد میتواند گوشتهای قاچ خورده و باریک را در خوشطعمترین حالت آماده کند.
مرغهای کنسروی، یکی از سادهترین راهها برای تهیه یک غذای کبابی آبدار و خوش طعم است. برای افزودن طعم بیشتر، حتما از سسهای خاص کبابی نیز استفاده کنید.
این یکی از انواع استیک است که گاهی اوقات نادیده گرفته میشود. از آنجا که برشهای باریکی روی آن میخورد، به خوبی میتوان آن را با ترشی مخصوص باربیکیو خوشطعم کرد. همچنین این غذا به سرعت کبابی میشود.
برای اینکه بتوانید گوشت خود را با این طعم کبابی کنید، از شربت افرا و سرکه بالزامیک استفاده کنید. در چنین حالتی، غذای معمولی شما به یک گزینهی مناسب برای ضیافت تبدیل میشود.
دنده چیپوتل عسلی
هیچ کاری وجود ندارد که آبجو نتواند انجام دهد: گینس غلیظ و چند فلفل چیپوتل دودی به این سس طعم هیجانانگیزی میدهند. برای نتیجهگیری بهتر، بعد از آغشته کردن دندهها به این سس، آنها را روی حرارت غیرمستقیم کباب کنید و سپس روی آتش بگذارید تا کمی کاراملی شوند.
مرغ کبابی با کره سیب
مادهی مخفی اینجاست: کرهی سیب! تمام مراحل، مشابه قبل است، ولی اگر مرغ خود را به کرهی سیب آغشته و سپس آن را کبابی کنید، دیگر نمیتوانید از این دستور پخت دست بکشید.
سس باربیکیو به سبک کارولینای شمالی
کارولینای شمالی به خاطر سس باربیکیو سرکه دارش معروف است. این دستور از دو سرکهی مختلف استفاده میکند و ناامید کننده نیست.
استیک پهلو با مرکبات
مرکبات به این استیک کبابی رنگی عالی میبخشد. این غذا را میتوانید با برنج سیاه و لوبیا سرو کنید تا یک وعدهی عالی خوشمزه داشته باشید.
برای کباب کردن سینهی گاو به زمان بیشتری نیاز دارید، اما اگر آن را به سس تند و شیرین باربیکیو آغشته کنید، ارزش تلاش را دارد. برای اینکه در نهایت، غذا خوشمزهتر شود، حتما آن را با سس بیشتری سرو کنید.
راه رسیدن به یک گوشت خوک عالی این است که یک شب کامل آن را در آب نمک بگذارید و خوب ورز دهید. این تکههای گوشت خوک آبدار، پر طعم و مناسب برای یک پیکنیک باربیکیویی تابستانی هستند. این کار را میتوانید با سایر گوشتها نظیر مرغ، گاو و گوساله هم انجام دهید.
ریواس، زردآلو و فلفل چیپوتل یک سس تند و شیرین ایجاد میکند که برای مرغ کبابی، بهترین ترکیب است. قول میدهیم که از طعمش روی مرغ، خوشتان خواهد آمد. اگرچه این سس، در مورد دندهی خوک، گوشت خوک و فیله گوشت خوک به همان اندازه خوب است.
دستور پخت کباب فقط برای گوشت و سایر پروتئینها نیست. لوبیاهای کنسروی ساده را روی باربیکیو بریزید تا یک غذای کبابی خوشمزه و کلاسیک را میل کنید.
این یکی از آن سسهایی است که احتمالا میخواهید روی همه چیز بمالید، از سینه تا دنده. پس آن را زودتر و سریعتر، با باربیکیو تهیه کنید و در یخچال نگهداری کنید تا روزی که میخواهید غذایی کبابی بپزید، ابزاری برای خوشمزه کردن غذایتان شود.
اگر میخواهید مرغ کاملی را روی باربیکیو کباب کنید و به استند هم نیاز دارید، میتوانید از یک قوطی نوشابه کمک بگیرید، آن را داخلش قرار دهید و روی باربیکیو کباب کنید. این هم به مرغ طعم میدهد و هم به لطیف و آبدار ماندن آن کمک میکند.
کباب تریاکی
به احتمال زیاد، شما از طعم سبزیجات تازه و آناناس که روی باربیکیو کاراملی شدهاند، خوشتان خواهد امد. سبزیجاتی که به همراه گوشت گاو، کبابی شدهاند. اگرچه این دستور پخت برای گوشت گاو است، ولی به همراه گوشت خوک و مرغ هم لذیذ خواهد شد.
این یک دستورالعمل بسیار ساده برای استیک طعمدار شده و کبابی است. آب لیموترش به نرم شدن گوشت کمک میکند، در حالی که پودر چیلی و تکههای فلفل قرمز آن را حسابی تند و خوشخوراک میکنند. اگر گوشتی را به این سبک طعمدار کنید، یک غذای کبابی خوشطعم و همهپسند خواهید داشت.
رانهای مرغ را از استخوان جدا کنید و آنها را در شکر قهوهای، سس سویا و زنجبیل بخوابانید. این لعاب برای گوشت خوک نیز عالی است. پس از آن، رانها را روی باربیکیو کبابی کنید.
درست زمانی که فکر میکردید فقط میتوانید گوشت و غذاهای دریایی را کباب کنید، سروکلهی سبزیجات در دستورپختهای باربیکیو پیدا میشود. پس تمام سبزیجات تابستانی زیبا را جمع کنید، آنها را در روغن زیتون بخوابانید یا ترششان کنید تا حین کبابی شدن، آن طعم شیرینی مزاحم از بین برود. سپس، سینی خوشمزهی گیاهی خود را که کبابی شده است، میل کنید.
احتمالا شما در مورد سسها و مکملهایی که از قهوه یا اسپرسو تشکیل شدهاند، شنیدهاید، پس چرا از چای استفاده نکنید؟ ترکیب آب سیب و چای شیرین یک سس خوشمزه برای مرغ کبابی (یا هر پروتئین دیگری) درست میکند.
برای این غذای کبابی، شاخههای رزماری تازه را به همراه میگو به سیخ بکشید. برای تکمیل غذا، آن را با یک سالاد سبک میل کنید.
این دیپ، یک پیش غذای عالی برای آشپزی، پیک نیک و کمپینگ (حتی کمپینگ در حیاط خلوت) است. پنیر خامهای، فلفل چیلی و پنیر پیتزا را در یک تابه آلومینیومی یکبار مصرف بریزید و روی باربیکیو بگذارید تا طعم دودی بیشتری پیدا کند.
برای درست کردن این تاکوها، استیک گوساله یا گوشت گاو را همراه با پیاز قرمز باربیکیو کنید، سپس بعد از برش دادن، آنها را به سس مخصوص آغشته کنید و رویشان بلوچیز بریزید. تورتیلاها را در فویل بپیچید و تا زمانی که استیک استراحت میکند روی باربیکیو بخارپز کنید.
اگر جوجههای تازه را قبل از باربیکیو کردن در دلستر یا آبجو بجوشانید، مقداری از چربی آن کم میشود. البته میتوانید فقط آنها را باربیکیو کنید و آبدار نگه دارید. سس تند سریاچا با این غذای دلچسب، مکملی عالی است.
حین سیخ کردن این غذا، پروتئینها و سبزیجات را روی سیخهای چوبی جداگانه نگه دارید تا یکنواختتر بپزند. سپس آنها را با سس تریاکی میل کنید تا یک پیکنیک عالی، با غذایی کبابی و خوشطعم را تجربه کنید.
هرچیز موجود در این بشقاب را میتوان با باربیکیو، کبابی کرد. سوسیسها چسبندگی خوبی دارند و با شیرینی طبیعی سبزیجات کبابی، مکمل خوبی از آب درمیآیند. شما به راحتی میتوانید با توجه به تعداد افرادی که حضور دارند، مواد کبابی را کم یا زیاد کنید.
فیله گوشت خوک و انجیر خشک با لعاب تند بالزامیک به راحتی ترکیبی جذاب برای باربیکیو ایجاد میکنند. برای طعم قویتر، روی آنها پنیر و ریحان تازه بپاشید.
هرجای دنیا هم که باشید با این غذا به خوبی آشنایی دارید. پس از اینکه سیبزمینیها را باربیکیو کردید، آنها را با بشقاب مزه سرو کنید تا مهمانان شما، از غذای کبابی ساده و خوشمزهای که فراهم کردید لذت ببرند.
دندهها را با سس به خوبی ماساژ دهید. با این کار، زمانی که آنها را روی باربیکیو کباب میکنید، به طعمی قویتر و بهتر خواهید رسید. برای دندههای مرطوب از حرارت مستقیم، و برای دندههای حساس از حرارت غیر مستقیم استفاده کنید.
طعمیکه با گوجه فرنگی، زیتون و پونه کوهی تازه درست میشود، بهترین ترکیب برای یک غذای کبابی با باربیکیو است. اسید گوجهفرنگی واقعا به از بین بردن چربی و آب استیک کمک میکند.
ذرت کبابی
اگر میخواهید ذرت را با پوستش کبابی کنید، آن را قبل از قرار دادن روی باربیکیو، به خوبی خیس کنید. به این ترتیب، وقتی پوستش را باز میکنید، مغز آن نرم، کمی دودی و فوق العاده شیرین است. حتما برای کبابی کردن ذرت، زیاد از کره استفاده کنید!
خردل دیژون و سبزیهای تازه ترکیبی فوق العاده برای برهی کبابی است. استفاده از تکنیک برش فرانسوی اشکالی ندارد، اما زمان پخت را بر این اساس تنظیم کنید.
سالمون را پس از باربیکیو کردن، با یکی از سسهای کبابی خوشمزه و تند خود ترکیب کنید. این غذایی لاکچری و در عین حال همه پسند است و میتواند انتخابی مناسب، برای مهمانیهای شما باشد.
نوارهای باریک استیک را در لعاب تند و شیرین زنجبیل بخوابانید، سپس آنها را به سیخهای چوبی بکشید و باربیکیو کنید. این دستور پخت برای مهمانیها، پیک نیکها و دورهمیهای تابستانی، واقعا عالی است.
رانهای بوقلمون را به یکی از سسهای دلخواه و محبوب خود آغشته کنید و روی باربیکیو کبابی کنید. برای طعم بهتر، گوشت را یک شب کامل در مواد بخوابانید.
کره چیپوتل افزودنی فوق العادهای برای ذرت کبابی است. به یاد داشته باشید که ذرت را قبل از قرار دادن روی باربیکیو خیس کنید.
سس کچاپ، خردل، سس ووسترشر و شکر قهوهای را باهم ترکیب کنید و آن را باربیکیو کنید، تا یک سس اصیل تگزاسی داشته باشید. این سس برای تمام پروتئینها، از جمله گوشت گاو، گوشت خوک و مرغ عالی است.
به جای سس باربیکیو معمولی، هلو، سس سویا، شکر قهوهای و عسل را برای به دست آوردن یک لعاب شیرین و تند مخلوط کنید. زمانی که دندهها روی باربیکیو کاراملی شدند، سس را قبل از سرو به غذا اضافه کنید.
ترب به سس باربیکیو طعم فلفلی فوقالعادهای اضافه میکند و ترکیبی شگفت انگیز با کنسرو زردآلو و عسل است. برای صرفه جویی در زمان میتوانید آنها را از قبل باربیکیو کنید و بعدها به گوشت مورد نظر، اضافه نمایید.
ترفند این مرغ کبابی این است که ابتدا گوشت را از بخش پایینی آن کباب کنید و بعد آن را برگردانید به آن سس اضافه کنید. سپس باقی آن را کباب کنید تا به طعمی قوی و به یادماندنی برسید.
قهوه به این سس عمق زیادی میبخشد و هاریسا و کاین، گرما و تندی را در این سس به همراه میآورند. این سس باربیکیو، برای استیک عالی است. اگر ادویهی ادوبو ندارید، با ادویههایی که در کمد دارید، یکی بسازید و به سس خود اضافه کنید.
خردل، شیره و ادویههایی مانند زیره، این سس را تبدیل به بهترین سس باربیکیو مورد نظر برای پروتئینها میکنند. بعد از تهیهی این سس، مقدار زیادی از آن را برای میز شام کنار بگذارید، چون همه بعد از یک بار چشیدن، باز هم کمی بیشتر میخواهند.
سخن آخر
ما در این مقاله، بهترین و خاصترین ایدهها را برای آشپزی با باربیکیو ذکر کردیم. اما مهمترین وسیلهی لازم برای اجرایی کردن این دستورپختها، یک باربیکیوی باکیفیت و مناسب است. ما در گازاکس، بهترین و با کیفیتترین باربیکیو را در انواع مختلف، در سراسر ایران به فروش میرسانیم. باربیکیوهای شرکت گازاکس، بدون واسطه و با بهترین مهندسی و طراحی تولید شدهاند تا برای شما، یک آشپزی باکیفیت و در نهایت، رسیدن به غذایی سالم و خوشطعم را فراهم کنند. کافیست با ما تماس بگیرید تا همان باربیکیویی را ارائه دهیم که برای خانه، ویلا، حیاط یا تراس شما، بهترین گزینه باشد.
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت گازاکس می باشد.