این مطلب را به دوست خود ارسال کنید

اطلاعات شما نزد گازاکس کاملا محفوظ می باشد

0

طرز تهیه سبزیجات کبابی!

طرز تهیه سبزیجات کبابی!
چکیده این مطلب : انتشار : 1401/05/28 0 نظر

سبزیجات کباب شده می‏ توانند همراه با غذا‏های کبابی دیگر و یا سایر سبزیجات سرو شوند و این سبزیجات کبابی طعم بی نظیری به خود می گیرند!

چگونه سبزیجات را کبابی کنیم؟

 

گازاکس، باربیکیو، باربیکیو ایرانی، سبزیجات کبابی، کباب سبزیجات، گریل سبزیجات

 

سبزیجات کباب شده می‏ توانند همراه با غذا‏های کبابی دیگر و یا سایر سبزیجات سرو شوند.

 

دستورالعمل زیر شما را با چگونگی استفاده از این گونه سبزیجات آشنا می ‏کند:

1- ابتدا سبزیجاتی را انتخاب کنید که به خوبی بتوان آن ها را کباب کرد.

مانند: فلفل، بادمجان،  گوجه ‏فرنگی،  ذرت با چوب،  قارچ‏، کدو و سیب‏ زمینی.

 

2- سبزیجات را پاک کرده، سر و ته آن ها را بگیرید و سپس بشویید. هر کدام از آنها را نصف کنید یا به قسمت‏هایی که بتوانید آن ها را سر سیخ بزنید، برش دهید.

 

3- قبل از کباب کردن سیب‏زمینی، آن را نیم‏ پز کرده و کمی به روغن آغشته کنید. کاکل‏های ذرت را جدا کرده، برگ های آن را نگه دارید و آن را حدود یک ساعت قبل از کباب کردن در آب خیس کنید.

 

گازاکس، باربیکیو، باربیکیو ایرانی، سبزیجات کبابی، کباب سبزیجات، گریل سبزیجات

 

4- قبل از کباب کردن، سبزیجات را حدود 15 دقیقه در مخوط آبلیمو، روغن و نمک بخوابانید (سس مخصوص سبزیجات) ،تا ترد و مزه دار شوند.

 

اگر نمی‏ خواهید آن ها را در فویل بگذارید یا روی سبد کباب کنید، با یک برس مخصوص کمی روغن روی آن ها بمالید.

 

5- روی زغال یا گاز، آتش ملایمی آماده کنید.

 

6- سبزیجات را به سه طریق می توانید روی آتش بگذارید:

  • مستقیماً با سیخ
  • داخل فویل
  • سبد مخصوص سبزیجات.

 

ابتدا پخت را با سبزیجاتی شروع کنید که زمان طولانی ‏تری برای پخت لازم دارند مثل سیب ‏زمینی و سپس آن هایی را که آبدار هستند مثل گوجه ‏فرنگی.

 

7- سبزیجات را دائم بچرخانید و روی آن ها را با کمک قلمو با سس‏ تان بکشید.

 

8- سبزیجات وقتی کاملا پخته هستند که به راحتی یک چنگال داخل آن ها فرو برود.

 

گازاکس، باربیکیو، باربیکیو ایرانی، سبزیجات کبابی، کباب سبزیجات، گریل سبزیجات

 

تهیه سس مخصوص سبزیجات

پایه ی این سس شامل: دو قسمت روغن زیتون، یک قسمت آب لیمو ترش و یک عدد سیر پوست کنده و له شده است.

به این سس می ‏توانید سبزیجات معطر تازه مانند رزماری یا اکلیل کوهی، آویشن و مرزنجوش اضافه کنید. یا آنها را با روغن ‏های مختلفی مانند روغن کنجد یا روغن گردو و یا سرکه‏ های مختلف آغشته کنید.

از کره نیز برای طعم دار کردن سبزیجات می ‏توان استفاده کرد، کره‏های آغشته‏ به فلفل، سبزیجات معطر و غیره.

بیشتر سبزیجات سریع می ‏پزند،  بنابراین هنگام پخت درست نیست که آنها را بدون حضور خودمان روی کباب ‏پز قرار دهیم.

 

نظرات

captcha Refresh

به این مطلب امتیاز دهید

تعداد کل امتیازات این مطلب 0

جدیدترین مقالات