سبزیجات کباب شده می توانند همراه با غذاهای کبابی دیگر و یا سایر سبزیجات سرو شوند و این سبزیجات کبابی طعم بی نظیری به خود می گیرند!
سبزیجات کباب شده می توانند همراه با غذاهای کبابی دیگر و یا سایر سبزیجات سرو شوند.
1- ابتدا سبزیجاتی را انتخاب کنید که به خوبی بتوان آن ها را کباب کرد.
مانند: فلفل، بادمجان، گوجه فرنگی، ذرت با چوب، قارچ، کدو و سیب زمینی.
2- سبزیجات را پاک کرده، سر و ته آن ها را بگیرید و سپس بشویید. هر کدام از آنها را نصف کنید یا به قسمتهایی که بتوانید آن ها را سر سیخ بزنید، برش دهید.
3- قبل از کباب کردن سیبزمینی، آن را نیم پز کرده و کمی به روغن آغشته کنید. کاکلهای ذرت را جدا کرده، برگ های آن را نگه دارید و آن را حدود یک ساعت قبل از کباب کردن در آب خیس کنید.
4- قبل از کباب کردن، سبزیجات را حدود 15 دقیقه در مخوط آبلیمو، روغن و نمک بخوابانید (سس مخصوص سبزیجات) ،تا ترد و مزه دار شوند.
اگر نمی خواهید آن ها را در فویل بگذارید یا روی سبد کباب کنید، با یک برس مخصوص کمی روغن روی آن ها بمالید.
5- روی زغال یا گاز، آتش ملایمی آماده کنید.
6- سبزیجات را به سه طریق می توانید روی آتش بگذارید:
ابتدا پخت را با سبزیجاتی شروع کنید که زمان طولانی تری برای پخت لازم دارند مثل سیب زمینی و سپس آن هایی را که آبدار هستند مثل گوجه فرنگی.
7- سبزیجات را دائم بچرخانید و روی آن ها را با کمک قلمو با سس تان بکشید.
8- سبزیجات وقتی کاملا پخته هستند که به راحتی یک چنگال داخل آن ها فرو برود.
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت گازاکس می باشد.