امروزه طرفداران غذاهای دریایی خیلی زیاد شدن، چرا که بر همگان اشکار شده غذاهای دریایی چقدر مفید و دارای ارزش غذایی بالا هستند. اسم این غذا، ماهی تن گریل شده با سس میشوا هست. اصالت این غذا فرانسوی هست و نوعی غذای کلاسیک به حساب می اید. با تنوعی که در غذاهای کلاسیک فرانسوی وجود دارد می توانید غذای خوشمزه ای درست کنید. فقط حواستان به ماهی تن باشد. چرا که خیلی سریع می پزد.می دانید که غذاهای گوشتی گریل شده را اگر قبل از گریل کردن در سس بخوابانید بسیار لذیذ تر خواهد بود.
مزهدار کردن ماهی به این شیوه از قبل، باعث میشه که خیلی خوشمزه و ترد بشه.
مواد لازم:
روغن زیتون 1/4 پیمانه
آبلیمو 3 قاشق غذاخوری
آویشن 3 شاخه
سیر 3 حبه
فلفل سیاه 1/8 قاشق چای خوری
فیله ماهی 4 تکه
نمک به میزان لازم
تره به دلخواه
لیمو به دلخواه
آماده کردن مواد برای تهیه ماهی گریل شده:
سیرها رو پوست بگیرید و له کنید. میتونید به جای آویشن از اورگانو استفاده کنید.
از 4 تکه فیله ماهی هر کدام به وزن 170 گرم استفاده کنید.
از ماهیهایی با گوشت سفت و سفید مثل قزلآلا استفاده کنید. پوست ماهی رو جدا نکنید.
در صورت استفاده از تره، اون رو خرد کنید.
طرز تهیه:
1. در کاسه کم عمق بزرگی، روغن زیتون، آبلیمو، برگهای آویشن (یا اورگانو)، سیر و فلفل سیاه رو با هم ترکیب کنید.
2. تکههای ماهی رو اضافه کنید و ترکیب رو روی ماهیها بمالید. روی ظرف رو بپوشونید و برای 30 دقیقه در یخچال بذارید.
3. ماهیتابه گریل رو روی حرارت متوسط رو به بالا گرم کنید. تکههای ماهی رو از ترکیب مواد مزهدار کننده خارج کنید و اون ها رو تکان بدید تا مواد اضافی روی اونها نمونه. میتونید ماهی رو روی دستگاه گریل هم بپزید.
4. تکههای ماهی رو از سمت پوست در ماهیتابه بذارید، به اونها کمی نمک بزنید. اونها رو تا پوست ماهی ترد و قهوهای بشه بپزید، بعد بچرخونید و برای حدود 5 تا 6 دقیقه دیگه تا ماهی مغزپخت و قهوهای بشه، بپزید.
5.در صورت تمایل، ماهی رو به همراه تره و برش های لیمو سرو کنید.
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت گازاکس می باشد.