امکان ندارد طرفدار غذاهای گریل یا باربیکیو شده باشید اما اسم سس صدف به گوشتان نخورده باشد. اگرچه زمانی پیدا کردن سس صدف به راحتی آب خوردن بود اما امروزه پیدا کردن این چاشنی غذای چینی در بازار ایران بسیار سخت شده. نایاب شدن سس صدف در بازار ایران کام بسیاری از طرفداران غذاهای گریل شده و باربیکیو بازها را تلخ کرده و همین موضوع باعث شد که تصمیم بگیریم با آموزش نحوه تهیه سس صدف، یک هدیه کم نظیر به طرفداران باربیکیو و گریل بازها هدیه بدهیم.
امکان ندارد طرفدار غذاهای گریل یا باربیکیو شده باشید اما اسم سس صدف به گوشتان نخورده باشد. اگرچه زمانی پیدا کردن سس صدف به راحتی آب خوردن بود اما امروزه پیدا کردن این چاشنی غذای چینی در بازار ایران بسیار سخت شده. نایاب شدن سس صدف در بازار ایران کام بسیاری از طرفداران غذاهای گریل شده و باربیکیو بازها را تلخ کرده و همین موضوع باعث شد که تصمیم بگیریم با آموزش نحوه تهیه سس صدف، یک هدیه کم نظیر به طرفداران باربیکیو و گریل بازها هدیه بدهیم.
اگر قصد دارید در آپارتمان خود باربیکیو داشته باشید رو این لینک کلیک کنید.
تهیه سس صدف ممکن است کمی زمان بر و نیازمند حوصله باشد اما کافی است چند دقیقه وقت و حوصله به خرج دهید تا پس از آن بتوانید غذاهای گریل یا باربیکیو شده را با لذت بیشتری میل کنید. به طور کلی دو روش سریع و سنتی برای تهیه سس صدف وجود دارد، اگر نگرانید مرغ گریل شدهتان از دهن بیفتد یا گوشتهای روی باربیکیو بیش از حد پخته شوند بهتر است از روش سریع پیروی کنید. از آنجا که این مطلب هدیهای برای گریل و باربیکیو بازها است،
از آموزش تهیه سس سریع چشم پوشی میکنیم چراکه مزه این سسها آنچنان شبیه سس صدف اصلی نیست. موادی که برای لذیذتر کردن مرغ گریل شده یا گوشت روی باربیکیو به آن نیاز دارید شامل 50 گرم قارچ خشک، یک قاشق سوپ خوری دانه بزرک، یک الی یک و نیم قاشق سوپ خوری روغن گیاهی، 7.5 میلیلیتر روغن کنجد، زنجبیل ورقه شده به مقدار لازم، دو لیوان آب، 30 میلیلیتر روغن سویا، یک قاشق چای خوری شکر و 1.5 قاشق سوپ خوری نمک است. در ابتدای کار باید قارچها و دانههای بزرک را در دو ظرف جداگانه قرار دهید، سپس در ظرف آب بریزید و اجازه دهید تا قارچها و دانهها برای چهار ساعت خیس بخورند.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سس باربیکیو
بیشتر بخوانید: طرز تهیه سینه مرغ با سس باربیکیو
پس از اینکه چهار ساعت از مدت زمان غوطهور کردن قارچ و بزرک در آب گذشت، روغن گیاهی تهیه شده را در دیگ بریزید، دیگ را روی گاز بگذارید و اجازه دهید کمی حرارت ببیند. پس از اینکه دمای روغن کمی بالا رفت، قارچها، زنجبیلها و آب بزرک را در دیگ بریزید. ترکیب حاصل شده را برای یک دقیقه حرارت دهید و سپس روغن سویا و نمک را به آن اضافه کنید.
جهت مشاهده و خرید باربیکیو گازاکس کلیک کنید.
در این مرحله وقت اضافه کردن آب و شکر به ترکیبمان فرا رسیده، منتهی باید پیش از اضافه کردن این مواد به ترکیب، مخلوط آب-شکر درست کنید. بعد از اضافه کردن مخلوط آب-شکر، اجازه دهید ترکیب ده دقیقه دیگر روی گاز بماند و پس از ده دقیقه گاز را خاموش کنید تا ترکیب به دمای محیط برسد. پس از خنک شدن ترکیب آن را در مخلوط کن بریزید تا محصول نهایی حاصل شود.
سس صدف، صرفا در کنار غذاهای گریل و باربیکیو شده کاربرد ندارد. شما میتوانید این سس را به همراه سالادهای مختلف مصرف کنید و اینگونه از یک ترکیب مغذی خاص برای بهبود طعم سالادهایتان استفاده کنید. علاوه بر اینها سس صدف در دستور پخت بسیاری از غذاها از جمله خوراک مرغ آفریقایی نیز کاربرد دارد.
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت گازاکس می باشد.