فرآیند گریل کردن بیشتر از آن که شبیه به باربیکیو باشد، به فرآیند سرخ کردن شباهت دارد. برعکس باربیکیو کردن، زمانی که میخواهید گوشت را از طریق فرآیند گریل آماده کنید، باید آن را به ورقههای نازک تقسیم کنیم. در فرآیند باربیکو، گوشت مغز پخت میشود و اطراف آن آبکی باقی میماند اما در فرآیند گریل ، تمام گوشتی که روی دستگاه گریل قرار میگیرد سرخ میشود. خب حالا که فرق گریل کردن و باربیکیو را میدانید وقتش شده که مهمانی راه بیندازید و دوستانتان را به یک ضیافت فوقالعاده باربیکیو دعوت کنید.
از نظر بسیاری گریل کردن در برابر باربیکیو قرار میگیرد، اما گریل و باربیکیو به هیچ وجه در برابر یک دیگر قرار نمیگیرند.باربیکیو و گریل ، هر دو روشهایی از پخت غذا در محیط باز و بر روی آتش هستند. مهمترین تفاوت باربیکیو و گریل در مدت زمان قرارگیری غذا روی حرارت و نوع حرارتی است که غذا باید روی آن قرار بگیرد. در ادامه میخواهیم درباره ریزه کاریهای معنای باربیکیو و گریل صحبت کنیم.
کلمه باربیکیو به معنای پختن آرام گوشت بر روی دمای پایین است. حالا میتوان گوشت را روی منقل یا دستگاه گریل ،باربیکیو کرد. گوشتی برای این روش از پخت شدن مناسب است که به یک تکه مجزا استخوان متصل باشد. از جمله این گوشتها میتوان با بازو، کتف و ران پا اشاره کرد. برای باربیکیو کردن گوشت، باید گوشت را برای مدت چند ساعت و یا حتی یک روز کامل، در معرض دمای 225 الی 275 درجه فارنهایت قرار دهید. برای این که به یک گوشت باربیکیو شده واقعی برسید، باید گوشت را برای مدتی در معرض دود ناشی از سوختن چوب قرار دهید.
بیشتر بخوانید: تفاوت باربیکیو و کباب کردن
فرآیند گریل کردن بیشتر از آن که شبیه به باربیکیو باشد، به فرآیند سرخ کردن شباهت دارد. برعکس باربیکیو کردن، زمانی که میخواهید گوشت را از طریق فرآیند گریل آماده کنید، باید آن را به ورقههای نازک تقسیم کنیم. در فرآیند باربیکو، گوشت مغز پخت میشود و اطراف آن آبکی باقی میماند اما در فرآیند گریل ، تمام گوشتی که روی دستگاه گریل قرار میگیرد سرخ میشود.
جهت مشاهده و خرید باربیکیو گازاکس کلیک کنید.
خب حالا که فرق گریل کردن و باربیکیو را میدانید وقتش شده که مهمانی راه بیندازید و دوستانتان را به یک ضیافت فوقالعاده باربیکیو دعوت کنید. قبل از شروع هرکدام از این فرآیندها، باید ابتدا اجاق را تمیز کنید. پیش از قرار دادن گوشت روی گاز، باید شعله گاز را به مدت پانزده الی سی دقیقه روشن بگذارید. پیش از این که گوشت را روی گاز بگذارید، حتما باید گوشت را مزه دار کنید.
اگر قصد دارید در آپارتمان خود باربیکیو داشته باشید رو این لینک کلیک کنید.
برای مزه دار کردن گوشت، باید سه الی چهار ساعت قبل از شروع فرآیند پخت آن را در ترکیب مزه بخوابانید. اصولا سه راه برای مزه دار کردن گوشت وجود دارد. در راه اول شما باید ترکیبی از سرکه، آب لیمو، نمک، پودر فلفل، پودر سیر، روغن زیتون و زعفران تهیه کنید. ترکیب دوم شامل روغن کنجد، فلفل قرمز و نمک است و ترکیب سوم شامل گلپر، روغن زیتون، زعفران، فلفل، سرکه سیب، پودر خردل و نمک است. پیش از این که گوشت را مزه دار کنید، بهتر آن را به کمک استیک کوب له کنید.
بیشتر بخوانید: بهترین سس برای باربیکیو
برخی مواد وجود دارند که باید با توجه خصوصیت گوشت به ترکیب مزه اضافه کنید، برای مثال اگر گوشتتان سفت است بهتر است آن را برای مدت زمان دو ساعت در کیوی بخوابانید، علاوه بر کیوی اضافه کردن سس مایونز و ماست نیز میتواند ترکیب مزه را هیجانانگیزتر کند. این سبک از پختن گوشت، سبکی نیست که هرکسی بتواند آن را به خوبی انجام دهد، بنابراین از آزمون و خطا نترسید و شانستان را امتحان کنید.
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت گازاکس می باشد.